PARTICULIEREN

Zelf een woning bouwen op een kavel of een bestaande woning grootschalig verbouwen is voor veel mensen de ultieme droom. Maar als je weinig of geen bouwervaring hebt dan kan dat op een teleurstelling uitlopen. Met de hulp van een bouwbegeleider voorkom je dat.

Voordat je in gesprek gaat met een architect of aannemer zet je met LENCO Zelfbouw Support jouw woonwensen en eisen op papier om te bepalen of je budget daarvoor toereikend is.

Aansluitend bespreken we samen het beste plan van aanpak voor jouw project. Dit vormt een stevige basis voor het maken van een ontwerp door een architect, het contracteren van de juiste aannemer(s) en het succesvol realiseren van jouw bouwdroom.

PROCES- EN BOUWBEGELEIDING OP MAAT

Begeleiding kan vanaf het eerste idee tot en met de oplevering van jouw nieuwe woning. In de vorm van coaching, wat meer ondersteuning of volledige ontzorging. We overleggen samen op welke momenten en hoeveel hulp je nodig hebt.

Door het zo met elkaar aan te pakken beperk je de kans op (bouw)fouten en onverwachte meerkosten. Je realiseert de beste prijs/kwaliteitsverhouding en een project dat volgens planning wordt opgeleverd.

ERVARING MET VELE BOUWMETHODIEKEN

LENCO Zelfbouw Support heeft ervaring met vele (duurzame) bouwmethodieken en gevelafwerkingen. Hieronder vind je er een aantal:

Zie voor meer informatie hierover de Projecten op deze website.

CONTACT

Bespreek de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Ik wil contact

PROJECTEN

Lees meer over de projecten waar LENCO Zelfbouw Support aan werkt.

Lees meer

DE 3 BESTE TIPS

Doe je voordeel met de 3 beste bouwtips voor particulieren.

Lees meer
  • Job: "We zijn nog steeds erg tevreden met het resultaat. Vandaag was ik aan het koken terwijl mijn dochter op een barkruk huiswerk zat te maken en we tussendoor een beetje aan het kletsen waren. Precies hoe ik het voor ogen had, geweldig :)"
  • Oliver M: "Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van ons bouwproject en zijn er zeker van dat LENCO een belangrijke rol heeft gespeeld in dit succes."
  • Mahsum: “LENCO heeft mij de afgelopen 2 jaren onwijs veel geholpen met mijn nieuwbouw. Met zijn kennis, advies en flexibiliteit is het allemaal goed gekomen.”
  • Renske: “In 2017-2018 heeft Lenco als bouwbegeleider onze woningrenovatie begeleidt”
  • Abdelaziz: “Een heel vriendelijk meneer, helpt je goed. Beantwoord je vragen zorgvuldig en ziet de juist verbeterpunten.”
  • Joep: “Lennard denkt mee in oplossingen en heeft oog voor punten die vergeten kunnen worden bij de oplevering.”
  • Suzanne: “Onlangs LENCO ingehuurd voor de voorschouw van onze nieuwbouw woning. Zeer tevreden over de snelle beschikbaarheid, kennis en deskundigheid, zeker aan te raden!”
  • Ronaldo & Yvette: “We hadden een 'klik' en de begeleiding van Lennard als adviseur was voor ons onmisbaar"
- GRATIS ADVIESGESPREK -
×