STAALFRAME WONING BOOMAWEG – DEN HAAG

IBB staalframe steelframe FeN2B Staalframebouw prefab steenstrips Den Haag Boomaweg omgevingsvergunning kavel zelfbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp pv panelen zonnecollectoren infrarood verwarming ps combinatievloer IBB staalframe steelframe woning den haag boomaweg architect aannemer adviseurs bouwbegeleiding IBB staalframe steelframe woning den haag boomaweg architect aannemer adviseurs bouwbegeleiding IBB staalframe steelframe woning den haag boomaweg architect aannemer adviseurs bouwbegeleiding IBB

Aan de Boomaweg in Den Haag zijn een heel aantal zelfbouwkavels uitgegeven door de gemeente Den Haag. Ik kwam eind 2021 via de gemeente Den Haag in contact met de eigenaar van kavel 56. Na een aantal tevergeefse pogingen om een woning te realiseren op dit kavel hebben hij en zijn vrouw mij gevraagd hen te begeleiden bij de ontwikkeling en bouw van de nieuwbouw woning.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Adviezen bij uit engineering woningontwerp, aanbesteding diverse aannemers en bouwcoördinatie gedurende de realisatie van de woning.

Bijzonderheden:
Het casco van de woning wordt gerealiseerd in een semi-prefab staalframe (steelframe). Het casco wordt voorzien van de nodige installaties en een infrarood verwarmingssysteem. Het casco wordt geplaatst op een betonnen fundering van mortelschroefpalen, funderingsbalken en een ps-combinatievloer. De gevels worden afgewerkt met diverse overstekken, steenstrips en aluminium kozijnen. Op het dak komen zonnecollectoren en pv-panelen.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2021-2022
Realisatie en geplande oplevering: 2023-2024

Projectpartijen:
Architect: IND – Inter National Design
Aannemer fundering en begane grondvloer: Veenema Bouw B.V.
Aannemer bovenbouw: Frames BV

Status project: In uitvoering

Meer info :
Bron afbeelding(en): IND – Inter National Design

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×