STAALFRAME WONING BOOMAWEG – DEN HAAG

IBB staalframe steelframe FeN2B Staalframebouw prefab steenstrips Den Haag Boomaweg omgevingsvergunning kavel zelfbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp pv panelen zonnecollectoren infrarood verwarming ps combinatievloer IBB

Aan de Boomaweg in Den Haag zijn een heel aantal zelfbouwkavels uitgegeven door de gemeente Den Haag. Ik kwam eind 2021 via de gemeente Den Haag in contact met de eigenaar van kavel 56. Na een aantal tevergeefse pogingen om een woning te realiseren op dit kavel heeft hij mij gevraagd hem te begeleiden bij de bouw van de nieuwbouw woning.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Aanbesteding diverse aannemers en bouwcoördinatie gedurende de realisatie van de woning.

Bijzonderheden:
Het casco van de woning wordt gerealiseerd in een semi-prefab staalframe (steelframe). Het casco wordt voorzien van de nodige installaties en een infrarood verwarmingssysteem. Het casco wordt geplaatst op een betonnen fundering van mortelschroefpalen, funderingsbalken en een ps-combinatievloer. De gevels worden afgewerkt met diverse overstekken, steenstrips en aluminium kozijnen. Op het dak komen zonnecollectoren en pv-panelen.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2021
Realisatie en oplevering: 2022/2023

Projectpartijen:
Aannemers: Veenema Bouw B.V., FeN2B Staalframebouw

Status project: In uitvoering

Meer info :
Bron afbeelding(en): n.b.

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×