NIEUWBOUW VILLA – OUDE LEEDE

IBB villa oude leede pijnacker nootdorp ruimte voor bouwbegeleiding bouwbegeleiding architect2go zelfbouw kavel aannemer aanneemovereenkomst offerte natuurgevelsteen jatoba zink IBB Weiland IBB zelfbouw woning villa pijacker nootdorp oude leede brug bouwbegeleider delft bouwbegeleiding IBB nieuwbouw villa kavel architect2go ontwerp bouwbegeleiding LENCO Zelfbouw Support aannemer Spek vergunning weiland uitzicht IBB zink dak felsdak gepatineerd villa oude leede Pijnacker Nootdorp bouwbegeleider architect2go IBB Jatoba gevelbekleding massief hout houtwijzer nieuwbouw villa kavel architect2go ontwerp bouwbegeleiding LENCO Zelfbouw Support aannemer Spek vergunning weiland uitzicht natuursteen IBB Jatoba gevelbekleding massief hout houtwijzer nieuwbouw villa kavel architect2go ontwerp bouwbegeleiding LENCO Zelfbouw Support aannemer Spek vergunning weiland uitzicht natuursteen

Ik kwam een aantal jaar geleden in contact met een gezin uit Den Haag. Ze vroegen mij om hulp bij de bouwvoorbereiding en de nieuwbouw van een vrij gelegen villa aan de Oude Leedeweg in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Advies gedurende het offertetraject en de totstandkoming van een aanneemovereenkomst voor de bouw van de villa. Bouwbegeleiding gedurende de realisatie van de villa en de nieuwe brug. Voorschouw en opleveringskeuring.

Bijzonderheden:
Het bouwkavel is ontstaan uit een Ruimte voor Ruimte regeling. De woning is split-level uitgevoerd, de gevels van de woning zijn afgewerkt met duurzaam Jatoba hout en Natuurgevelsteen metselwerk. Het dak en een deel van de gevels is voorzien van gefelsde zinkbanen. Op het achtererf is een vrijstaande garage gebouwd waarop de PV-panelen zijn geplaatst. Om het kavel te bereiken is in 2 fasen een nieuwe toegangsbrug over het water gerealiseerd. De woning is voorzien van vloerverwarming die is aangesloten op een bodemwarmtepomp. De ventilatie is gerealiseerd met een WTW systeem. Een deel van het waterleidingsysteem is voorbereid om te worden gevoed met regenwater (grijswater systeem).

Projectpartijen:
Architect: Architect2Go
Aannemer: C. Spek

Status project: Opgeleverd

Meer info :
Bron afbeelding(en): LENCO Zelfbouw Support

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×