DE 3 BESTE BOUWTIPS VOOR PARTICULIEREN

Wat kan je doen om bouwfouten, te hoge kosten en vertraging van jouw bouwproject te voorkomen?

1. Stel een programma van eisen en wensen op waar jouw woning aan moet voldoen en geef op basis hiervan een ontwerpopdracht aan een architect of aannemer.

2. Twijfel niet om voldoende advies te vragen over de mogelijkheden en opties binnen jouw project. Zo kan je gedurende alle fasen van het project de juiste keuzes maken en eventuele teleurstellingen voorkomen.

3. Bij nieuwbouw en grootschalige verbouw van een woning is het mogelijk om je als opdrachtgever te verzekeren tegen een eventueel faillissement van jouw aannemer. De bekendste voorbeelden hiervan zijn Bouwgarant en Woningborg (alleen nieuwbouw).

Heb je het gevoel de controle te verliezen? Twijfel niet en bel of vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan om de beste aanpak voor jouw project te bespreken.

PARTICULIEREN

Lees meer over hoe LENCO Zelfbouw Support je kan ontzorgen bij jouw bouwproject.

Lees meer

CONTACT

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Ik wil contact
  • Job: "We zijn nog steeds erg tevreden met het resultaat. Vandaag was ik aan het koken terwijl mijn dochter op een barkruk huiswerk zat te maken en we tussendoor een beetje aan het kletsen waren. Precies hoe ik het voor ogen had, geweldig :)"
  • Oliver M: "Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van ons bouwproject en zijn er zeker van dat LENCO een belangrijke rol heeft gespeeld in dit succes."
  • Mahsum: “LENCO heeft mij de afgelopen 2 jaren onwijs veel geholpen met mijn nieuwbouw. Met zijn kennis, advies en flexibiliteit is het allemaal goed gekomen.”
  • Renske: “In 2017-2018 heeft Lenco als bouwbegeleider onze woningrenovatie begeleidt”
  • Abdelaziz: “Een heel vriendelijk meneer, helpt je goed. Beantwoord je vragen zorgvuldig en ziet de juist verbeterpunten.”
  • Joep: “Lennard denkt mee in oplossingen en heeft oog voor punten die vergeten kunnen worden bij de oplevering.”
  • Suzanne: “Onlangs LENCO ingehuurd voor de voorschouw van onze nieuwbouw woning. Zeer tevreden over de snelle beschikbaarheid, kennis en deskundigheid, zeker aan te raden!”
  • Ronaldo & Yvette: “We hadden een 'klik' en de begeleiding van Lennard als adviseur was voor ons onmisbaar"
- GRATIS ADVIESGESPREK -
×