OVER MIJ

Mijn naam is Lennard van der Lans. Na 20 jaar werkervaring in het ontwerpen, bouwen en organiseren van de meest uiteenlopende bouwprojecten ben ik in 2015 gestart met mijn bedrijf LENCO Zelfbouw Support.

Waarom deze stap? Omdat het zelf bouwen van een nieuwe woning op een kavel maar ook het grootschalig verbouwen van een bestaande woning een ingewikkeld en langdurig proces is. Als particulieren dit zelf willen doen dan ontzorg ik ze daar graag bij. Bijvoorbeeld in de ontwerpfase met het maken van een budgetraming en het contracteren van een geschikte architect, de juiste adviseur of de goeie aannemer(s). Tijdens het bouwproces zie ik toe op de kwaliteit die de aannemer levert en begeleid ik je naar een prettige oplevering.

WERKWIJZE

Ik ben betrokken, deskundig, integer en zorgvuldig en kom gemaakte afspraken altijd na. Mijn aanpak voor zelfbouw, ook wel eigenbouw genoemd, is gebaseerd op een vorm van CO-creatie. Samen houden we controle over de planning, de kosten en de kwaliteit.

Met mijn hulp ben je beter in staat om in alle fasen van het project de juiste beslissingen te nemen. Zo kan je jouw bouwdroom met succes realiseren.

WERKGEBIED

De opdrachtgevers waarvoor ik werk komen uit het hele land. Het merendeel van hen bouwt en renoveert in de provincie Zuid-Holland. Bijvoorbeeld in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn, Gouda, Pijnacker-Nootdorp en Gemeente Westland.

Lennard van der Lans

"LENCO Zelfbouw Support":

LEN: zijn de eerste drie letters van mijn voornaam LENNARD. Met mijn kennis en ervaring ben jij beter in staat je bouwdroom met succes te realiseren.

CO: staat voor CO-creatie samen met jou als opdrachtgever en de betrokken bouwpartners.

Zelfbouw Support: is wat ik doe, het ondersteunen van zelfbouwers bij het verwezenlijken van hun (ver)bouwdroom.


CONTACT

Bespreek de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Ik wil contact

WERKERVARING EN OPLEIDINGEN:

Op mijn Linkedin profiel kan je een compleet overzicht van mijn werkervaring en gevolgde opleidingen vinden.

LENCO Zelfbouw Support is VCA-VOL (VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) gediplomeerd. Registratie: Centraal Diplomaregister VCA.
vca
CONTACT FORMULIER
×