OVER MIJ

Mijn naam is Lennard van der Lans. Met ruim 20 jaar werkervaring in de voorbereiding en realisatie van de meest uiteenlopende bouwprojecten ben ik in 2015 gestart met mijn onderneming LENCO Zelfbouw Support.

Het bouwen en verbouwen van een (energiezuinige) woning, villa of klushuis is voor veel mensen een ingewikkeld en langdurig proces. De kennis van een professional komt daar dan goed bij van pas. Graag help ik u met het selecteren en contracteren van een geschikte architect, adviseur en/of aannemer om uw bouwdroom met succes te realiseren.

LENCO Zelfbouw Support is betrokken, betrouwbaar en deskundig en slaat een brug tussen u en alles wat met de bouwwereld te maken heeft. Met mijn deskundigheid bent u beter in staat om in alle fasen van het project de juiste beslissingen te nemen. Uw wensen en eisen worden volledig gerespecteerd en u kunt daardoor meer genieten van het bouwproces!

Mijn opdrachtgevers komen uit het hele land. Het merendeel van hen bouwt en renoveert in de omgeving van Rotterdam, Delft, Gemeente Westland, Zoetermeer, Gouda, Pijnacker, Wassenaar, Voorburg, Rijswijk en Den Haag.

Lennard van der Lans

LENCO Zelfbouw Support:

LEN: zijn de eerste drie letters van mijn voornaam LENNARD. Met mijn kennis en ervaring bent u beter in staat uw bouwdroom met succes te realiseren.

CO: staat voor CO-creatie samen met u als opdrachtgever.

Zelfbouw Support: is wat ik doe, het ondersteunen van zelfbouwers bij het verwezenlijken van hun (ver)bouwdroom.Werkervaring en opleidingen:

Op mijn Linkedin profiel kunt u een compleet overzicht van mijn werkervaring en gevolgde opleidingen vinden.

CONTACT

Bespreek de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend gesprek!

Neem contact op