OVER MIJ

Mijn naam is Lennard van der Lans. Ik ben bouwkundige en woon samen met mijn vriendin Micha en onze 2 zoons in Delft.

Na 20 jaar ervaring met het ontwerpen, bouwen en organiseren van de meest uiteenlopende bouwprojecten ben ik in 2015 gestart met mijn eigen bedrijf LENCO Zelfbouw Support.

Om mij heen zag ik dat het zelf bouwen van een nieuwe woning op een kavel maar ook het grootschalig verbouwen van een bestaande woning een uitdagend en langdurig proces kan zijn.

Het is mijn doel om het bouwproces voor particulieren makkelijker en leuker te maken. Bijvoorbeeld in de ontwerpfase met het maken van een budgetraming en het contracteren van een geschikte architect, de juiste adviseur of de beste aannemer(s). Als de kwaliteit die de aannemer levert goed is dan kan ik mijn opdrachtgevers met vertrouwen naar een succesvolle oplevering begeleiden.

WERKWIJZE

Mijn opdrachtgevers typeren me als een betrouwbare en creatieve adviseur die gemaakte afspraken altijd nakomt.

Met mijn hulp ben je beter in staat om in alle fasen van het project de juiste beslissingen te nemen. Samen houden we controle over de planning, de kosten en de kwaliteit. Zo kan je jouw bouwdroom makkelijker, leuker en met succes realiseren.

WERKGEBIED

De opdrachtgevers waarvoor ik werk komen uit het hele land. Het merendeel van hen bouwt en verbouwt in de provincie Zuid-Holland. Bijvoorbeeld in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Alphen a/d Rijn, Gouda, Pijnacker-Nootdorp en Gemeente Westland.

Lennard van der Lans

"LENCO Zelfbouw Support":

LEN: zijn de eerste drie letters van mijn voornaam LENNARD. Met mijn kennis en ervaring ben je beter in staat om jouw bouwproject met succes te realiseren.

CO: staat voor CO-creatie samen met mijn opdrachtgever en de betrokken bouwpartners.

Zelfbouw Support: is wat ik doe, het ondersteunen van particulieren bij het verwezenlijken van hun (ver)bouwdroom.


CONTACT

Bespreek de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Ik wil contact

WERKERVARING EN OPLEIDINGEN:

Op mijn Linkedin profiel kan je een compleet overzicht van mijn werkervaring en gevolgde opleidingen vinden.

LENCO Zelfbouw Support is VCA-VOL (VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) gediplomeerd. Registratie: Centraal Diplomaregister VCA.
vca
- GRATIS ADVIESGESPREK -
×