OVER MIJ

Na ruim 20 jaar ervaring bij een architectenbureau, diverse aannemersbedrijven en als proces- en bouwbegeleider voor diverse kleine en grote bouw- en verbouwprojecten ben ik in 2015 gestart met mijn bureau LENCO Zelfbouw Support.

Omdat het bouwen of verbouwen van een woning, villa of klushuis een complex proces is waar veel tijd en kennis voor nodig is help ik graag om uw bouwdroom tot een succes te maken!

LENCO Zelfbouw Support is betrokken, betrouwbaar en deskundig en slaat een brug tussen u als zelfbouwer en alles wat met de bouwwereld te maken heeft. Met mijn deskundigheid bent u beter in staat om in alle fasen van het project de juiste beslissingen te nemen. Uw wensen en eisen worden volledig gerespecteerd en u kunt daardoor meer genieten van het bouwproces!

Mijn opdrachtgevers komen uit het hele land maar zij bouwen en verbouwen vooral in de regio Rotterdam, Delft, Gemeente Westland, Zoetermeer en Den Haag.

Lennard van der Lans

LENCO Zelfbouw Support:

LEN: zijn de eerste drie letters van mijn voornaam Lennard. Ik zet mijn kennis in om uw bouwdroom te realiseren.

CO: staat voor CO-creatie met u als klant. Samen zorgen we ervoor dat uw project met succes wordt gerealiseerd.

Zelfbouw Support: staat voor ondersteuning van zelfbouwers bij het realiseren van hun bouwdroom.Werkervaring en opleidingen:

Op mijn Linkedin profiel kunt u een compleet overzicht van mijn werkervaring en gevolgde opleidingen vinden.

CONTACT

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op