OVER MIJ

Mijn naam is Lennard van der Lans. Na 20 jaar werkervaring in het ontwerpen, bouwen en organiseren van de meest uiteenlopende bouwprojecten ben ik in 2015 gestart met mijn bedrijf LENCO Zelfbouw Support.

Het bouwen en verbouwen van een (energiezuinige) woning of villa is vaak een ingewikkeld en langdurig proces. Graag ontzorg ik u daarbij. Bijvoorbeeld met het selecteren en contracteren van een geschikte architect, de juiste adviseur of een goeie aannemer.

LENCO Zelfbouw Support is betrokken, betrouwbaar en deskundig. Mijn aanpak voor zelfbouw, ook wel eigenbouw genoemd, is gebaseerd op een vorm van CO-creatie. Samen houden we controle over de planning, de kosten en de kwaliteit.

Met mijn hulp bent u beter in staat om in alle fasen van het project de juiste beslissingen te nemen. Zo kunt u uw bouwdroom met succes realiseren.

De opdrachtgevers waarvoor ik werk komen uit het hele land. Het merendeel van hen bouwt en renoveert in de omgeving van Rotterdam, Delft, Gemeente Westland, Zoetermeer, Gouda, Pijnacker, Wassenaar, Voorburg, Rijswijk en Den Haag.

Lennard van der Lans

Waarom "LENCO Zelfbouw Support":

LEN: zijn de eerste drie letters van mijn voornaam LENNARD. Met mijn kennis en ervaring bent ú beter in staat uw bouwdroom met succes te realiseren.

CO: staat voor CO-creatie samen met u als opdrachtgever en de eventueel betrokken bouwpartners.

Zelfbouw Support: is wat ik doe, het ondersteunen van zelfbouwers bij het verwezenlijken van hun (ver)bouwdroom.


CONTACT

Bespreek de mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend gesprek!

Ik wil contact

Werkervaring en opleidingen:

Op mijn Linkedin profiel kunt u een compleet overzicht van mijn werkervaring en gevolgde opleidingen vinden.

CONTACT FORMULIER