ZELFBOUW WONING MET UITZICHT – DEN HAAG

IBB zelfbouw kavel bouwkavel kloet deelplan 20 den haag ypenburg zelfbouw architect 88 Architect uitzicht modern hoekwoning bouwbegeleiding bouwbegeleider IBB zelfbouw kavel bouwkavel kloet deelplan 20 den haag ypenburg zelfbouw architect 88 Architect uitzicht modern hoekwoning bouwbegeleiding bouwbegeleider IBB zelfbouw kavel bouwkavel kloet deelplan 20 den haag ypenburg zelfbouw architect 88 Architect uitzicht modern hoekwoning bouwbegeleiding bouwbegeleider

Op kavel 07 (type Kloet) binnen deelplan 20 van de wijk Ypenburg in Den Haag is een moderne hoekwoning gerealiseerd met een prachtig uitzicht. Het gezin dat de opdrachtgever en toekomstig bewoner is heeft mij gevraagd om hen te begeleiden gedurende de realisatie van deze zelfbouw woning.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Bouwbegeleiding gedurende de realisatie van de woning en opleveringskeuring met voorschouw.

Bijzonderheden:
De hoekwoning staat in een rijtje met andere zelfbouw woningen en is drie verdiepingen hoog. Beneden is er een woonkamer en een open keuken en op de verdiepingen zijn de slaapkamers, een badkamer en een dakterras. Op het dak worden circa 10 PV panelen geplaatst en een mos/sedum begroeiing aangebracht. De gevels zijn gevuld met matzwarte aluminium kozijnen en erkers/kaders en afgewerkt met keramische steenstrips.

Projectpartijen:
Architect: 88 Architect
Aannemer: DHQ Bouw

Status project: Opgeleverd

Meer info :
Bron afbeelding(en): LENCO Zelfbouw Support

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×