DUURZAME CLT-WONING – KIJKDUIN

Schapenatjesduin Kijkduin Den Haag CLT hout kunststof PV panelen zelfbouw kavel kavels architect Wi Design fundering gevelstucwerk rijtjeswoning

Een gezin uit Leiden benaderde mij met het plan voor de nieuwbouw van een zelfbouw woning op kavel 33 (type Egel) in het project Schapenatjesduin te Den Haag. Het betreft een door Wi Design ontworpen massief houten eindwoning die met diverse energiezuinige toepassingen is gerealiseerd.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Begeleiding bij de oplevering van de gemeenschappelijk gerealiseerde betonnen fundering. Project- en bouwbegeleiding bij de bouw van de CLT (Cross Laminated Timber) zelfbouw woning. Bouwcontroles gedurende de realisatie van de woning.

Bijzonderheden:
De fundering van de woning is collectief gerealiseerd samen met een 7-tal buren. De constructie van de woning is biobased en bestaat uit een duurzaam CLT houten bouwsysteem waarin een groot aantal kg’s CO2 is opgeslagen (#CarbonCaching). De gevel is afgewerkt met steenstrips en stucwerk en er zijn kunststof gevelkozijnen geplaatst. Op het dak zijn PV panelen aangebracht.

Projectpartijen:
Architect: Wi Design
Aannemer: Ixpando, Timmerbedrijf Frank Hak

Status project:  Opgeleverd

Meer info :
Bron afbeelding(en): opdrachtgever

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×