Authentiek herenhuis Voorburg renovatie jaren30 30er jaren architectuur architect verbouwing badkamer vloerverwarming gevelisolatie dakisolatie vloerisolatie naisoleren
RENOVATIE HERENHUIS – VOORBURG
4 februari 2020
Den Haag dakrenovatie verduurzaming dakisolatie isobooster dakpannen dakkapel verbouwing
VERDUURZAMEN RIJTJESWONING – DEN HAAG
4 februari 2020

DUURZAME CLT-WONING – KIJKDUIN

Schapenatjesduin Kijkduin Den Haag CLT hout kunststof PV panelen zelfbouw kavel kavels architect Wi Design fundering gevelstucwerk rijtjeswoning

DUURZAME CLT-WONING KIJKDUIN

Een gezin uit Leiden benaderde mij eind 2019 met het plan voor de nieuwbouw van een zelfbouw woning op kavel 33 (type Egel) in het project Schapenatjesduin te Den Haag. Het betreft een door Wi Design ontworpen massief houten eindwoning die met diverse energiezuinige toepassingen is gerealiseerd.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Begeleiding bij de oplevering van de gemeenschappelijk gerealiseerde betonnen fundering. Project- en bouwbegeleiding bij de bouw van de CLT (Cross Laminated Timber) zelfbouw woning. Bouwcontroles gedurende de realisatie van de woning.

Bijzonderheden:
De fundering van de woning is collectief gerealiseerd samen met een 7-tal buren. De constructie van de woning is biobased en bestaat uit een duurzaam CLT houten bouwsysteem. De gevel is afgewerkt met steenstrips en stucwerk en er zijn kunststof gevelkozijnen geplaatst. Op het dak zijn PV panelen aangebracht.

Planning:
Ontwerp: 2019
Bouwvoorbereiding en realisatie: 2019-2020

Projectpartijen:
Architect: Wi Design
Aannemer: Ixpando, Timmerbedrijf Frank Hak

Status project:  Opgeleverd

Meer info :
Bron afbeelding(en): opdrachtgever

Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER