OPLEVERINGSKEURING NIEUWBOUW

Je hebt er lang op moeten wachten maar nu is het zover. De bouw van je nieuwe woning of appartement is bijna klaar. De plannen voor de inrichting zijn gemaakt, alle termijnen zijn betaald en de opstal- en inboedelverzekeringen zijn geregeld.

Nu de oplevering van jouw woning nog. Misschien wel het belangrijkste moment van de bouw? Dan is het fijn als er een bouwdeskundige met de nodige kennis en ervaring naast je staat om dit goed af te handelen.

Sinds 2015 heb ik vele kopers geholpen bij het opleveren van hun nieuwbouw woning of appartement. Ik gebruik daarvoor het onderstaande "3-stappenplan":

Stap 1. Checklist opstellen
Het opstellen van een checklist gebeurt aan de hand van jouw koop-/aanneemovereenkomst, de bijbehorende tekeningen, de technische omschrijving en het overeengekomen meer- en minderwerk. Ik weet zo precies wat er van de aannemer mag worden verwacht bij het opleveren van jouw nieuwe woning.

Stap 2. Voorschouw
Het eventueel uitvoeren van een uitgebreide voorschouw aan de hand van de gemaakte checklist. Daarmee wordt een aantal weken voor de oplevering al duidelijk wat de aannemer nog moet doen om de woning zonder problemen op te kunnen leveren. Zo heb je de grootste kans op een succesvolle oplevering, klusperiode en verhuizing.

Stap 3. Opleveringskeuring
Op de dag van de oplevering levert de aannemer de woning officieel aan je op. Ik begeleid je hierbij en controleer de op te leveren woning op zichtbare bouwkundige gebreken en aan de hand van de gemaakte checklist. Verder zie ik toe op de administratieve afhandeling van de oplevering door de aannemer.

Zoek je een ervaren bouwdeskundige die opkomt voor jouw belangen bij de oplevering van je nieuwe woning of appartement in Zuid-Holland? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of bel 06-12407184 voor meer informatie en een prijsopgave.

BOEK NU!

Afspraak maken voor een opleveringskeuring

Ik wil een afspraak
- GRATIS ADVIESGESPREK -
×