WONING MET UITBOUW – DELFT

LENCO Zelfbouw Support verzorgde voor een particuliere opdrachtgever de gewenste bouwbegeleiding en mediation bij de renovatie en uitbouw van een woning in Delft.  De renovatie was al gestart maar de werkzaamheden waren inmiddels stilgelegd. Het overleg met de betrokken aannemer verliep voor de opdrachtgever niet naar wens en er waren twijfels over de tot dan toe geleverde bouwkwaliteit.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Advies en bespreken plan van aanpak voor de herstart van de renovatie werkzaamheden. Verslaglegging bouwvergaderingen, advies meer- en minderwerk en termijnbetalingen, bouwbezoeken, bewaken voortgang en nakomen afspraken. Advies materiaal bemonstering, esthetische begeleiding en werkzaamheden derden. Maken tegelplan voor badkamer en toilet. Voorschouw en opleveringskeuring.

Bijzonderheden:
De nieuwe uitbouw is op staal gefundeerd en opgebouwd in houtskeletbouw. De gevels zijn gedeeltelijk voorzien van mat zwarte aluminium kozijnen. De woning is volledig gestript en aan de binnenzijde zijn in het bestaande gedeelte voorzetwanden met gevelisolatie aangebracht. De wanden zijn daarna voorzien van stucwerk en er is nieuw tegelwerk en sanitair geplaatst. Op de vloeren is een parketvloer aangebracht. De installaties zijn volledig vernieuwd en er is voorzien in een domoticasysteem.

Projectpartijen:
Architect: Michiel van der Horst
Constructeur: Pieters Bouwtechniek
Aannemer: Aannemersbedrijf Gebr. Mensert

Status project: Opgeleverd

Meer info :
Bron afbeelding(en): Michiel van der Horst

Wil je ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen of renoveren van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×