SPLIT-LEVEL UITBOUW – DELFGAUW

IBB uitbouw delfgauw metselwerk splitlevel ontwerp bouwbegeleiding bouwbegeleider architectuur bijzondere Temmink IBB uitbouw delfgauw metselwerk splitlevel ontwerp bouwbegeleiding bouwbegeleider architectuur bijzondere Temmink IBB uitbouw delfgauw metselwerk splitlevel ontwerp bouwbegeleiding bouwbegeleider architectuur bijzondere Temmink IBB uitbouw delfgauw metselwerk splitlevel ontwerp bouwbegeleiding bouwbegeleider architectuur bijzondere Temmink

In de loop van 2021 kwam ik via via in contact met een gezin in Delfgauw die mij vroegen om hen te begeleiden bij het realiseren van een split-level uitbouw aan de achterzijde van hun woning. De uitbouw moest zorgen voor meer uitzicht naar de tuin en een fijne zitplek geven in de winter.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Offerteaanvraag en gesprekken met kandidaat aannemers. Advies met betrekking tot opdrachtverlening. Begeleiding tijdens de realisatie.

Bijzonderheden:
Voor deze uitbouw is een omgevingsvergunning verkregen. Het bestaande balkon aan de achterzijde van de woning is verwijderd en hiervoor in de plaats is een anderhalve verdieping hoge uitbouw gerealiseerd. De uitbouw loopt aan de zijkant van de woning door om een efficiënte aansluiting via een trap op de bestaande woonverdieping te maken. Het donkerrode metselwerk is uitgevoerd met dezelfde steen als die is gebruikt in het bestaande metselwerk van de woning. De grote gevelopening aan de achterzijde is gevuld met een enorme houten pui met openslaande deuren en ventilatieroosters.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2021
Realisatie en oplevering: 2022

Projectpartijen:
Ontwerp: Temmink Bouwprojekten
Aannemer: Temmink Bouwprojekten

Status project: Gereed

Meer info :
Bron afbeelding(en): Temmink Bouwprojekten

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en uitbouwen van uw huidige woning? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×