RENOVATIE JAREN 70 WONING – SCHIPLUIDEN

renovatie schipluiden jaren 70 villa vrijstaande woning gevelstuc uitbouw moderniseren omgevingsvergunning ontwerp

Op een prachtige locatie midden in het akkerland van de gemeente Midden-Delfland staat een jaren ’70 woning. Deze is gekocht door een groot gezin uit Delft. De woning moet grondig worden gemoderniseerd en verduurzaamd en het vloeroppervlak wordt verdubbeld. Er komen diverse uitbouwen en de kap wordt opgetild. De opdrachtgevers hebben gevraagd om hen te ondersteunen bij de totstandkoming van de verbouwingsplannen.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Haalbaarheidsonderzoek (programma van eisen en kostenraming), selectie adviseurs voor het ontwerp en de aanvraag van de omgevingsvergunning. Begeleiding gedurende de ontwerpfase. Offerteaanvraag installateur. Bouwbegeleiding tijdens de sloop en realisatie van de verbouwing.

Bijzonderheden:
De woning uit de jaren ’70 wordt volledig gemoderniseerd. Er wordt een uitbouw gerealiseerd aan de zijkant en achterkant van de woning. De gevels worden geïsoleerd en voorzien van gevelstuc of een houten gevelbekleding. De vloeren worden vernieuwd en geïsoleerd en het dak wordt volledig vernieuwd. Er komen dakkapellen aan de achterzijde van de woning. De installaties in de woning worden volledig vervangen.

Projectpartijen:
Ontwerp: Hendrike van Gesink

Status project: Afgerond

Meer info :
Bron afbeelding(en): Hendrike van Gesink

Wil je ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen of renoveren van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×