RENOVATIE WONING OOSTBLOK – DELFT

IBB renovatie woning verbouwing architect aannemer delft bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp uitbouw aanbouw architectuur IBB renovatie woning verbouwing architect aannemer delft bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp uitbouw aanbouw architectuur IBB renovatie woning verbouwing architect aannemer delft bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp uitbouw aanbouw architectuur IBB renovatie woning verbouwing architect aannemer delft bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp uitbouw aanbouw architectuur hoogfrequent heien buispalen IBB renovatie woning verbouwing architect aannemer delft bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp uitbouw aanbouw architectuur IBB renovatie woning verbouwing architect aannemer delft bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp uitbouw aanbouw architectuur

Via architect IX Architects kreeg LENCO Zelfbouw Support het verzoek om contact op te nemen met een opdrachtgever in Delft. Er was vergunning aangevraagd voor het renoveren van een bestaande woning maar de offertegesprekken met de aannemer liepen niet naar wens.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support:
Begeleiding van de opdrachtgever om het vergunde bouwplan gereed te maken voor het aanvragen van offertes. Aanvraag offertes en advisering met betrekking tot opdrachtverlening. Advies over bouwplanning en toezicht op de werkzaamheden van de aannemer tijdens de renovatie van de woning. Maken van beeldverslagen van de bouwbezoeken en het bespreken van de aandachtspunten met de aannemer en de opdrachtgever. Voorschouw en opleveringskeuring.

Bijzonderheden:
De bestaande woning wordt op de begane grond volledig gestript. De bestaande achterbouw van de keuken en de verschillende schuurdelen worden gesloopt. De bestaande betonvloeren blijven achter en worden waar nodig hersteld en uitgebreid. De keuken achterbouw wordt volledig vernieuwd en krijgt net als de gevelopeningen in de voorgevel een invulling met donkergrijze Reynaers steellook aluminium kozijnen. Aan de achterzijde van de woning wordt naast de keuken ook een geheel nieuwe houtskeletbouw aanbouw gerealiseerd voor een slaapkamer, installatieruimte, toilet en badkamer. Hiermee wordt de woning levensloopbestendig. De nieuwe uitbouw wordt gefundeerd op hoogfrequent geslagen stalen buispalen en krijgt een gevelafwerking met stucwerk. In het dak van de keuken komen 2 daglichtopeningen. Binnen komt er een nieuwe dekvloer met vloerverwarming, nieuwe elektra en loodgieterswerk en wordt alles schilderklaar opgeleverd. De berging achterin de tuin wordt opgeknapt en krijgt een nieuwe gevel met houten kozijnen.

Planning:
Ontwerp 2021-2022
Bouwvoorbereiding, realisatie en geplande oplevering: 2023-2024

Projectpartijen:
Architect: IX Architects
Aannemer(s): RebBouw Poeldijk

Status project: In uitvoering

Meer info :
Bron afbeelding(en): IX Architects/LENCO Zelfbouw Support

Wilt u ook ontzorgd worden bij het renoveren of verbouwen van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×