RENOVATIE HERENHUIS – VOORBURG

Authentiek herenhuis Voorburg renovatie jaren30 30er jaren architectuur architect verbouwing badkamer vloerverwarming gevelisolatie dakisolatie vloerisolatie naisoleren

De ouders van een opdrachtgever uit Rotterdam kochten een authentieke jaren 30 herenhuis met garage aan de Lusthofstraat in Voorbrug. Het plan was om de woning volledig te renoveren en te verduurzamen zodat het een comfortabele woning wordt die voor lange tijd mee kan.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Bouwcoaching aan de opdrachtgevers gedurende de voorbereiding en uitvoering van het renovatieproject. Zo konden zij op alle aspecten de juiste beslissingen nemen en er na oplevering met veel plezier in wonen. Aan het einde van de verbouwing heb ik een opleveringskeuring verricht.

Bijzonderheden:
De woning van circa 170m2 is voorzien van spouw- vloer- en dakisolatie om het warmteverlies te verlagen en het wooncomfort te verhogen. Diverse gevelkozijnen zijn vernieuwd. Er is op alle verdiepingen vloerverwarming en mechanische ventilatie aangebracht en er is een gashaard in de woonkamer geplaatst. De keuken is bij de eetkamer gevoegd door middel van een doorbraak. Badkamer en toiletten zijn volledig in stijl vernieuwd, net als de gedateerde elektrische installatie, riolering en waterleidingen in de woning.

Na de renovatie is besloten om aan de achterzijde van de woning een bijkeuken aan te bouwen. Hierbij heb ik de opdrachtgevers ook mogen begeleiden bij de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden.

Projectpartijen:
Aannemer: Verhoeven Bouw ‘t
Installateur: Derwort

Status project: Opgeleverd

Meer info :
Bron afbeelding(en): Funda

Wil je ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen of renoveren van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×