KAVEL 35 SCHAPENATJESDUIN – DEN HAAG

3d woningontwerp HRH

Een eigen huis bouwen op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin? Dat kan binnen het project Schapenatjesduin Oost. Naast de vrijstaande woningen (type Vos) en de patiowoningen (type Haas) zijn binnen dit plan 30 kavels verkocht voor geschakelde eengezinswoningen (type Egel).

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
De eigenaren van kavel 35 (type Egel) hebben LENCO Zelfbouw Support ingeschakeld om hen te begeleiden bij de voorbereiding en realisatie van hun zelfbouw woning. Na een aantal gesprekken hebben we op basis van het woningontwerp van HRH architecten samen een plan van aanpak voor het project gemaakt en zijn de eerste gesprekken met een aannemer gevoerd om te beoordelen of we het project in bouwteam kunnen realiseren.

Bijzonderheden:
De fundatie van de woning is collectief gerealiseerd met 7 buren. De woning is voorzien van een kelder. De afwerking van de binnenzijde van de woning is door de opdrachtgevers zelf gedaan.
Duurzaam bouwen staat voorop in dit project. De woningen worden gebouwd met een energieprestatiecoëfficient (EPC) van 0,0. Geen gas, alles elektrisch. Zo zijn de woningen in dit project op de toekomst voorbereid.

Planning:
Ontwerp: 2018
Bouwvoorbereiding en realisatie: 2019-2020

Projectpartijen:
Architect: HRH architecten
Aannemer: n.t.b.

Status project: Opgeleverd. Zie Youtube video: CLT casco staat in 1 dag!

Meer info :
Website: Schapenatjesduin Oost
Bron afbeelding(en): HRH architecten

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×