KAVEL 29 SCHAPENATJESDUIN – DEN HAAG

3d Architectenbureau NL 2

Een gezin uit Den Haag benaderde mij in 2018 met het plan voor de nieuwbouw van een zelfbouw woning op kavel 29 (type Egel) in het project Schapenatjesduin te Den Haag. Het betreft een door Architectenbureau NL ontworpen tussenwoning die met diverse energiezuinige voorzieningen Nul-Op-de-Meter is gerealiseerd.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Begeleiding van de opdrachtgevers bij de totstandkoming van een aanneemovereenkomst voor de bovenbouw van de woning. Begeleiding bij de oplevering van de gemeenschappelijk gerealiseerde fundering. Voorschouw ter voorbereiding aan de oplevering van de woning.

Bijzonderheden:
De fundering van de woning is collectief gerealiseerd samen met 7 buren. De constructie van de woning is biobased en bestaat uit een CLT (Cross Laminated Timber) bouwsysteem. De gevels zijn bekleed met houten latten en stucwerk, de gevelkozijnen zijn voorzien van triple glas en op het dak zijn 15 PV panelen geplaatst.

Planning:
Ontwerp: 2018
Bouwvoorbereiding en realisatie: 2019-2020

Projectpartijen:
Architect: Architect NL
Aannemer: Ixpando

Status project:  Opgeleverd. Zie Youtube video: Opbouw CLT casco

Meer info :
Website: niet beschikbaar
Bron afbeelding(en): LENCO Zelfbouw Support
Bron video(s): vdBaan-Media

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×