MEERGENERATIE ERF – DEN HAAG

Groothuis Bouw Allurebouw Enigma architect zelfbouw kavel Uithofslaan Den Haag nieuwbouw woning vrijstaand uitzicht groen ontwerp architectuur bouwbegeleiding adviseur advies bouwbegeleider

Op een tweetal bouwkavels aan de Uithofslaan in Den Haag worden twee vrijstaande nieuwbouw woningen gebouwd. De kavels zijn verkregen van de vader in het gezin. De eerste woning wordt gebouwd door zijn zoon en de tweede door zijn dochter. Zo wordt het een meergeneratie erf!

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
LENCO Zelfbouw Support begeleidt de beide opdrachtgevers gedurende de uitwerking van de ontwerpen, de bouwvoorbereiding en de bouw van de woningen.

Bijzonderheden:
De woningen worden ontworpen en gebouwd door twee verschillende aannemers en krijgen daarmee een geheel andere uitstraling. De vergunningen voor beide woningen zijn aan het einde van 2023 aangevraagd. De bouwkavels zijn respectievelijk 560m2 en 700m2 groot. Beide woningen krijgen een gemetselde gevel, houten kozijnen met luiken en een antraciet pannendak. Op het dak komen PV-panelen en diverse dakkapellen.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2023-2024
Geplande realisatie en oplevering: 2024

Projectpartijen:
Aannemer woning 1: Groothuis Bouw
Aannemer woning 2: Allurebouw

Status project:
In bouwvoorbereiding

Meer info :
Bron afbeelding(en): LENCO Zelfbouw Support

Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×