16 RUIME VILLAKAVELS TE KOOP IN BARENDRECHT

IBB Parq Waal Barendrecht luxe rivierkavels villa villa's zelfbouw bouwbegeleiding bouwbegeleider ontwerp architect aannemer steiger bouwbegeleider bouwbegeleiding vrije kavels luxe high-end vergunningsaanvraag adviseur biobased natuurinclusief circulair aanlegsteiger vrijstaande woning modern luxueuze IBB Parq Waal Barendrecht luxe rivierkavels villa villa's zelfbouw bouwbegeleiding bouwbegeleider ontwerp architect aannemer steiger bouwbegeleider bouwbegeleiding vrije kavels luxe high-end vergunningsaanvraag adviseur biobased natuurinclusief circulair aanlegsteiger vrijstaande woning modern luxueuze IBB Parq Waal Barendrecht luxe rivierkavels villa villa's zelfbouw bouwbegeleiding bouwbegeleider ontwerp architect aannemer steiger bouwbegeleider bouwbegeleiding vrije kavels luxe high-end vergunningsaanvraag adviseur biobased natuurinclusief circulair aanlegsteiger vrijstaande woning modern luxueuze IBB Parq Waal Barendrecht luxe rivierkavels villa villa's zelfbouw bouwbegeleiding bouwbegeleider ontwerp architect aannemer steiger bouwbegeleider bouwbegeleiding vrije kavels luxe high-end vergunningsaanvraag adviseur biobased natuurinclusief circulair aanlegsteiger vrijstaande woning modern luxueuze

Direct aan de rivier de Waal in Barendrecht wordt het project Parq Waal gerealiseerd. Op deze rustig gelegen locatie met prachtig uitzicht worden 16 ruime bouwkavels verkocht voor het realiseren van vrijstaande villa’s. Wil je ook beter, sneller en goedkoper bouwen? Laat je dan bij de ontwikkeling en bouw van jouw droomwoning ontzorgen door bouwbegeleider LENCO Zelfbouw Support.

Bijzonderheden
Alle villa’s hebben vanaf hun eigen perceel via het water direct toegang tot de Waal. Zo stap je straks misschien wel vanaf jouw eigen steiger in je sloep om te kunnen genieten van een tochtje op de Waal.

De kavelgrootte varieert van circa 520 tot 1.475 m². Indien je dat wenst, is het ook mogelijk om kavels samen te voegen om zo jouw droomvilla aan het water te realiseren.

Zelfbouw, hoe werkt dat?
Waar je bij reguliere bouw vaak een kant-en-klare woning koopt van een ontwikkelaar, heb je bij zelfbouw zelf de touwtjes in handen. Je koopt zelf een kavel, schakelt een bouwbegeleider en eventueel een architect in om het ontwerp te maken, je kiest een aannemer en vraagt de vergunning aan. Dat betekent dat je – binnen bepaalde spelregels – een huis kunt bouwen dat aan al jouw eigen woonwensen voldoet. Van de constructie, tot de indeling van de kamers en het materiaal op de gevel.

Project- en bouwbegeleiding:
Heb je hulp nodig bij het ontwerpen en bouwen van jouw nieuwe woning en wil je te hoge kosten, vertragingen en bouwfouten voorkomen? Dan ben ik de creatieve en oplossingsgerichte bouwbegeleider voor jou. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek via het contactformulier, met verkoopmakelaar Van Spronsen of bel me direct op het nummer 06-12407184.

Meer info
Projectadres: Noldijk 113 Barendrecht
Bron (tekst en afbeeldingen): www.vanspronsenmakelaars.nl
Projectwebsite: www.parqwaal.nl

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×