TE KOOP: 9 ZELFBOUWKAVELS ZOETERMEER

Hofwegen villa villa's zelfbouw bouwbegeleiding bouwbegeleider ontwerp architect aannemer vrije kavels luxe high-end vergunningsaanvraag adviseur biobased natuurinclusief circulair vrijstaande woning modern luxueuze Hofwegenstraat Zegwaartseweg Hekendorpstraat Hugo de Grootlaan Zoetermeer Gemeente

De gemeente Zoetermeer biedt 9 ruime vrije kavels aan voor het bouwen van een vrijstaande woning in het plan Hofwegen. Maak hier jouw woondroom waar in samenwerking met bouwbegeleider LENCO Zelfbouw Support!

Afmetingen kavels
De 9 kavels hebben verschillende vormen en afmetingen. Deze variëren tussen de 440m2 en 840m2. Er kan een vrijstaande zelfbouwwoning op worden gebouwd. Het bouwvlak mag maximaal 40% van het perceel bedragen.

Ligging
Door de centrale ligging in de Randstad is Zoetermeer de plek om te wonen. De stad is rijk aan groen en water. Er zijn weinig plekken in de Randstad met zoveel parken, plassen, polders en sport– en recreatiemogelijkheden op een steenworp afstand van de diverse woonwijken.

De beschikbare kavels liggen tussen de Hofwegenstraat, Zegwaartseweg, Hekendorpstraat en de Hugo de Grootlaan in de wijk Oosterheem te Zoetermeer

Planning
Op 2 maart 2023 organiseert de notaris een loting onder de inschrijvers. In de weken daarna voert de gemeente Zoetermeer gesprekken met de gelote inschrijvers om te komen tot een optie tot koop.

Kopers van de kavel hebben vervolgens maximaal twaalf maanden de tijd om de plannen voor hun huis in orde te maken en een aanvraag voor een omgevingsvergunning in te dienen bij de gemeente Zoetermeer. Na het verstrekken van deze vergunning kunnen de kopers starten met de bouw.

Meer info
Bron (tekst en afbeeldingen): Gemeente Zoetermeer
Projectwebsite: https://kavelszoetermeer.nl/#kavelaanbod

Project- en bouwbegeleiding:
Heb je hulp nodig bij het ontwerpen en bouwen van jouw nieuwe woning en wil je te hoge kosten, vertragingen en bouwfouten voorkomen? Dan ben ik de creatieve en oplossingsgerichte bouwbegeleider voor jou. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×