INFORMATIECENTRUM EIGENBOUW

Informatiecentrum Eigenbouw ICEB bouwbegeleider

Jouw eigen huis bouwen. In je eentje, als particulier opdrachtgever (PO) of in een bouwgroep als collectief particulier opdrachtgever (CPO)? Nieuwbouw of bestaande bouw? Hoe pak je het aan en waar moet je op letten?

Het Informatiecentrum Eigenbouw (ICEB) biedt met haar website https://www.iceb.nl onafhankelijke informatie over zelfbouw van nieuwe woningen, woningen in transformatieobjecten en klushuizen. De informatie is bedoeld:

  • Voor particulieren die individueel of collectief een eigen huis bouwen.
  • Voor gemeenten, corporaties en anderen die zelfbouwers helpen.

LENCO Zelfbouw Support
Op de website van het ICEB wordt LENCO Zelfbouw Support aanbevolen als onafhankelijk bouwbegeleider voor particuliere opdrachtgevers (PO).

ICEB wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Project- en bouwbegeleiding
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×