beurs eigen huis villa eigen huis bouwen kavel kavels utrecht zelfbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding renovatie verbouwing utrecht
BEURS EIGEN HUIS UTRECHT
15 juli 2019
SEEH Subsidie Energiebesparing Eigen Huis Energiezuinig bouwen renovatie verbouwing uitbouw isoleren gevel dak begane grond vloer kruipruimte
SUBSIDIE ENERGIEBESPARING EIGEN HUIS
30 augustus 2019

INFORMATIECENTRUM EIGENBOUW

Informatiecentrum Eigenbouw ICEB bouwbegeleider

Uw eigen huis bouwen. In uw eentje, als particulier opdrachtgever (PO) of in een bouwgroep als collectief particulier opdrachtgever (CPO)? Nieuwbouw of bestaande bouw? Hoe pakt u het aan en waar moet u op letten?

Het Informatiecentrum Eigenbouw (ICEB) biedt met haar website https://www.iceb.nl onafhankelijke informatie over zelfbouw van nieuwe woningen, woningen in transformatieobjecten en klushuizen. De informatie is bedoeld:

  • Voor particulieren die individueel of collectief een eigen huis bouwen.
  • Voor gemeenten, corporaties en anderen die zelfbouwers helpen.

LENCO Zelfbouw Support
Op de website van het ICEB wordt LENCO Zelfbouw Support aanbevolen als onafhankelijk bouwbegeleider voor particuliere opdrachtgevers (PO).

ICEB wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Project- en bouwbegeleiding
Bent u van plan om een eigen huis te bouwen of een bestaand huis grondig te verbouwen? En wilt u daarbij de hulp van een onafhankelijk begeleider zodat u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten voor het hele project. LENCO Zelfbouw Support is dan voor u de juiste adviseur! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

GERELATEERD