KAVELS IN DE GOUW TE KWINTSHEUL

kavels in de gouw kwintsheul westland westlandse zoom bouwkavel zelfbouw architect aannemer bouwer bouwbedrijf ontwerp villa woning eigen huis bouwbegeleider bouwbegeleiding projectbegeleider directievoerder opzichter gantel grond bouwgrond

Het gebied de Gouw ligt ten noorden van de dorpskern van Kwintsheul: een woongebied dat gevormd gaat worden door een aaneenschakeling van wooneilanden. Misschien wel de plek voor jouw eigen droomvilla? Vlakbij de vaart de Hollewatering en de ecologische zone die van de kust naar Midden-Delfland loopt. Prachtig dus.

Kavels aan het water
In dit unieke stukje Kwintsheul komen een aantal kavels te koop, met een gemiddelde grootte van 500 m2. De kavels grenzen met de tuin aan het water. De kavels van De Gouw liggen in het waterrijke Kwintsheul, gelegen aan de noordrand van het Westland. Een heerlijke plek om te wonen met diverse recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven. Door de nabijheid van de watergangen van De Gantel en De Holle Watering. Vanuit je eigen tuin genieten aan het water.

Een huis naar uw hart
In De Gouw kan je straks écht een huis naar jouw hart laten bouwen. Wonen aan het water met alle voorzieningen op een steenworp afstand.
Waterrijk wonen in De Gouw betreft een exclusieve wijk met een unieke verkaveling, het is een aaneenschakeling van ‘wooneilanden’. Het plan ligt precies op de ecologische verbindingsroute die de kust verbindt met Midden Delfland.
De kavels worden verkocht zonder bebouwing. Je kan hierop uw vrijstaande villa naar jouw eigen wensen laten bouwen. De stedenbouwkundige kaders zorgen ervoor dat alle woningen passen in de omgeving en de kwaliteit van de woonbuurt gewaarborgd is.

De kavels zijn op 9 februari 2021 in de verkoop gegaan en inmiddels allemaal verkocht.

Meer informatie
Meer informatie over de kavels, de mogelijkheden en de prijzen is te vinden op de pagina ‘Kavels in de Gouw‘.

Bron (tekst en afbeelding): BPD Projectontwikkeling / De Westlandse Zoom / Olsthoorn Makelaars

Project- en bouwbegeleiding:
Heb je een kavel bemachtigd en wil je graag weten wat de beste vervolgstappen zijn? Neem dan contact op via 06-12407184 en maak een vrijblijvende afspraak met LENCO Zelfbouw Support.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×