LENCO BOUWBEGELEIDER VOOR ‘IK BOUW BETAALBAAR DEN HAAG’

Ik bouw betaalbaar Den Haag

LENCO Zelfbouw Support heeft zich gekwalificeerd als 1 van de 3 bouwbegeleiders voor de eerste 35 ‘Ik Bouw Betaalbaar’ woningen in Den Haag.

Aan het begin van 2017 heeft de gemeente Den Haag een advertentie geplaatst waarin zij ervaren bouwbegeleiders oproepen om zich te kwalificeren als bouwbegeleider voor ‘Ik Bouw Betaalbaar in Den Haag’.

Bouwbegeleiders konden zich kwalificeren op basis van een schriftelijke aanvraag en een persoonlijk interview met vertegenwoordigers van de gemeente Den Haag en de stichting Ik Bouw Betaalbaar. Op 13 maart ontving LENCO Zelfbouw Support positief bericht over zijn kwalificatie voor het project.

Voor het project zijn door de gemeente Den Haag twee locaties aangewezen:

  • Deelplan 20 (Ypenburg) – 23 kavels
  • Cannenburglaan (Moerwijk) – 12 kavels

Op deze locaties kunnen particulieren met een inkomen tussen de € 30.000,- en € 38.500,- per jaar een eigen huis op een kavel bouwen. Naast een hypotheek op basis van het huidige inkomen kunnen particulieren onder voorwaarden een aanvullende financiering voor hun bouwplan verkrijgen. Een belangrijk voorwaarde is dat de particulier zelf 1 van de 3 gekwalificeerde bouwbegeleiders in de arm neemt.

Op 10 april 2017 is de eerste informatiebijeenkomst gepland waar ik me als bouwbegeleider ga voorstellen aan de geïnteresseerden en hun eventuele vragen al kan beantwoorden.

Meer info:
Ik Bouw Betaalbaar in Den Haag
Bouwbegeleiders Ik Bouw Betaalbaar

Bron: afbeelding(en) gemeente Den Haag

Project- en bouwbegeleiding
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×