IN VERKOOP: 12 ZELFBOUWKAVELS “RIETZOOM” PARK 16HOVEN

kavels park 16hoven rotterdam rietzoom te koop

Een droomhuis bouwen met project- en bouwbegeleider LENCO Zelfbouw Support? Het kan binnenkort op één van de nieuwe zelfbouwkavels in Park 16Hoven in Rotterdam!

12 Nieuwe kavels in verkoop
Kom tot 7 juli 20223 in aanmerking voor één van de 12 riante zelfbouwkavels van de gemeente Rotterdam in Rietzoom Park 16Hoven. De kavels gaan in de verkoop door middel van een loting. De 12 kavels liggen aan de Buys Ballotlaan, de Blaeustraat en de Johannes Jansoniushof en variëren in grootte van zo’n 390m2 tot ongeveer 670m2.

Meer informatie
Op de kavels in Park 16Hoven kan je naar eigen ontwerp een woning laten bouwen. Er zijn wel bouwregels opgesteld ten aanzien van bouwhoogte, bebouwd oppervlak, etc. Daarnaast wordt het ontwerp getoetst aan de welstandeisen van de gemeente Rotterdam. De bouwregels zijn opgenomen in de informatiebrochure.

Vind je dit allemaal te ingewikkeld maar droom je wel over het bouwen van een eigen huis? Laat je dan begeleiden door LENCO Zelfbouw Support. Dat geeft rust en overzicht in het bouwproces.

Belangrijke data
Uiterlijke datum indiening Formulier aanvullende vragen:  26 juni 2023
Sluiting inschrijving loting + waarborgsom bij notaris:  7 juli 2023
Datum loting:  11 juli 2023 door Nouwen Notarissen te Rotterdam

De informatie is met zorg door de gemeente Rotterdam samengesteld. Een toelichting op de kavels tref je aan in de Informatiebrochure, Kaveltekeningen en Kavelprijzen die via onderstaande hyperlinks zijn in te zien op de website van de gemeente Rotterdam.

Belangrijke documenten Rietzoomkavels
Inschrijfformulier – Procedure loting – Voorkeurslijst
Informatiebrochure Park16Hoven Rietzoomkavels
Kavelbeschrijvingen en kaveltekeningen
Prijzen Rietzoomkavels loting juli 2023
Formulier aanvullende vragen

Info:
Tekst: Gemeente Rotterdam

Project- en bouwbegeleiding
Heb je hulp nodig bij het ontwerpen en bouwen van jouw nieuwe woning en wil je te hoge kosten, vertragingen en bouwfouten voorkomen? Dan ben ik de creatieve en oplossingsgerichte bouwbegeleider voor jou. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×