LUXE RIVIERKAVELS ALBLASSERDAM IN VERKOOP

alblasserdam rivierkavels mercon riviertuinen uitzicht noord merwede kloosterrein architect kloosterrein kloos kinderdijk kavel vrije kavels zelfbouw woning villa luxe vrijstaande woning modern architectuur bouwbegeleiding bouwbegeleider kosten eigen huis bouwen

In Alblasserdam langs de rivier de Noord (Oude Merwede) worden 8 luxe vrije kavels in het deelplan “Riviertuinen” verkocht. De kavels zijn ruim en hebben allen vrij uitzicht op de rivier.

Uitgangspunt voor de “Riviertuinen” is de oude industriële maar ook moderne en robuuste uitstraling van de bebouwing en een samenhangende inrichting van de buitenruimte (de tuin) en de omgeving. Ieder kavel zal daarom onder architectuur bebouwd worden. Het ontwerp dient uniek te
zijn, duurzame uitstraling en klasse te hebben. Dit wordt bereikt door harmonieuze verhoudingen en rust in de architectuur. Hoewel de tuinen een visueel samenhangend geheel vormen, is iedere woning daarvan uniek en individueel. De bebouwing brengt de persoonlijke visie van de eigenaar op “wonen aan de rivier en aan de dijk” tot uitdrukking.

Kenmerken van de kavels
De kavels hebben overwegend een rechthoekige vorm en volgen de dijk en zijn op de rivier georiënteerd. Uitzondering hierop vormen de meest zuidelijke kavels gesitueerd in de bocht van de dijk.

De kavels zijn 1.100 tot 1.700 m2 groot; circa 24 meter breed en circa 70 meter lang. Het bouwvlak mag maximaal 75 % bebouwd worden; mits voldaan wordt aan de beeldkwaliteitseisen uit het Beeldkwaliteitsplan.

Meer informatie over de kavels
Meer info en verkoopinformatie vind je op de website van NVM makelaar Veldhoen & Romeijn te Alblasserdam: Info 8 rivierkavels.

Update feb 2023
Op dit moment zijn 3 van de 8 kavels verkocht en zijn er 3 kavels in optie. Neem voor meer info over de huidige beschikbaarheid contact op via het onderstaande contactformulier.

Bron (tekst en afbeelding)
Beeldkwaliteitsplan Maart 2021 / Veldhoen & Romeijn NVM Makelaars Alblasserdam.

Project- en bouwbegeleiding:
LENCO Zelfbouw Support is beoogd bouwbegeleider voor dit project. Wil je ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een een villa op deze kavels? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem voor een gratis en vrijblijvend 1e gesprek contact op via het contactformulier of bel 06-12407184. U kunt hierover ook contact opnemen met dhr. W. Romeijn van Veldhoen & Romeijn NVM Makelaars in Alblasserdam.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×