14 KAVELS “WATERWIJK/LINTEN NESSELANDE” ROTTERDAM

Waterwijk Nesselande

Dit voorjaar (2024) worden er in de nieuwbouwwijk Rotterdam Nesselande 14 nieuwe vrije kavels verloot. Wonen in een rustige nieuwbouwwijk met Rotterdam centrum binnen handbereik. 

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. Dit waterrijke deel van Nesselande vormt de overgang tussen de woonwijk en de Eendrachtspolder, welke deel uitmaakt van het Groene Hart. Waterwijk krijgt circa 330 vrije kavels. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen?

Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of bouwbegeleider, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Interesse, en meedoen aan de loting?
De gemeente Rotterdam heeft 14 prachtige zelfbouwkavels te koop. Je kunt meedoen aan een loting om een kavel te bemachtigen. De kavels liggen in Waterwijk en Linten, twee mooie buurten met veel ruimte en groen. Je kunt kiezen uit 13 kavels aan de Wilhelmina Voorwindekade of 1 kavel aan de Bermweg. De kavels zijn lekker groot, van 453m2 tot wel 1650m2.

Loting en belangrijke data
De loting voor de kavels vindt plaats via Nouwen Notarissen in Rotterdam.

  • Uiterlijke datum indiening Formulier aanvullende vragen: 8 april 2024
  • Sluiting inschrijving loting + waarborgsom bij notaris: 18 april 2024
  • Datum loting: 22 april 2024

Meer info
Bron (tekst en afbeeldingen): Gemeente Rotterdam
Projectwebsite: https://www.woneninrotterdam.nl/zelfbouw/waterwijk-zelfbouwkavels-nesselande/

Project- en bouwbegeleiding:
Heb je hulp nodig bij het ontwerpen en bouwen van jouw nieuwe woning en wil je te hoge kosten, vertragingen en bouwfouten voorkomen? Dan ben ik de creatieve en oplossingsgerichte bouwbegeleider voor jou. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×