7 KAVELS “S-GRAVENLAND” ROTTERDAM

zelfbouwkavels Gravenweg Rotterdam architect loting bouwbegeleider kosten zelfbouwen bouwbegeleiding kavel vrije kavels ontwerp bouwkosten deskundige projectmanagement directievoering

In de eerste helft van 2023 komen er 7 zelfbouwkavels in ’s Gravenland in Rotterdam beschikbaar. Bouw uw droomhuis tussen oude tuinderswoningen en moderne villa’s!

In het gebied Prins Alexander, in de wijk ‘s-Gravenland is de gemeente Rotterdam van plan in de eerste helft van 2023 een aantal zelfbouwkavels middels loting in de verkoop de brengen. Het gaat om 7 kavels op de volgende locaties:

  • Ringvaartweg 224
  • (ten oosten van) ’s Gravenweg 568
  • Jacobus van Vessemsingel 3
  • ’s Gravenweg 582
  • ’s Gravenweg 598
  • ’s Gravenweg 600
  • (ten oosten van) Jacques Dutilhweg 181

Kavels in de wijk ’s-Gravenland
De wijk kenmerkt zich door een optimale uitwisseling tussen groen wonen, wegenstructuur en het oorspronkelijke landschap. De linten, ’s Gravenweg en Ringvaartweg zijn daar een goed voorbeeld van. Oude tuinderswoningen worden afgewisseld met moderne villa’s. Er is veel groen en water. In de makelaars brochures wordt het als volgt omschreven: De Ringvaartweg geldt als The Golden Mile van Rotterdam. Het is een van de meest geliefde en meest exclusieve woonlocaties van de havenstad. En dat is niet verwonderlijk, want je resideert hier rustig en fijn, maar op korte afstand van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Het bruisende centrum, de mooie Kralingse Plas, diverse golfbanen en natuurgebieden, scholen en universiteiten – het is allemaal onder handbereik.

Meer info
Bron (tekst en afbeeldingen): Woneninrotterdam.nl
Projectwebsite: www.woneninrotterdam.nl

Project- en bouwbegeleiding:
Heb je hulp nodig bij het ontwerpen en bouwen van jouw nieuwe woning en wil je te hoge kosten, vertragingen en bouwfouten voorkomen? Dan ben ik de creatieve en oplossingsgerichte bouwbegeleider voor jou. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×