13 KAVELS “WATERWIJK NESSELANDE” ROTTERDAM
5 juli 2021
CORONA VIRUS UPDATE
23 november 2021

5 KAVELS “STATIONSWEG” HOEK VAN HOLLAND

C

Deze zomer (2021) worden er in Hoek van Holland 5 nieuwe vrije kavels verkocht aan de Stationsweg. De kavels zijn tussen de 650m2 en 690m2 groot.

Alle kavels zijn gelegen aan de noordzijde van de Stationsweg in het oostelijke deel van de Oude Hoek en naast de Berghaven. De kavels maken deel uit van de nieuwe bebouwing op de beschikbare vrije woningbouwkavels en maken de dorpse lintbebouwing langs de Stationsweg af. Een expressieve typische huisvorm in combinatie met zichtbaar duurzaam materiaalgebruik is zeer gewenst.

Bouwregels
Op deze kavels kan u naar eigen ontwerp een woning laten bouwen. Er zijn wel bouwregels opgesteld ten aanzien van bouwhoogte, bebouwd oppervlak, etc. Daarnaast wordt het ontwerp getoetst aan de welstandeisen van de gemeente Rotterdam. De bouwregels zijn opgenomen in de informatiebrochure (zie link hieronder).

Meer info
Bron (tekst en afbeeldingen): Woneninrotterdam.nl
Projectwebsite: www.woneninrotterdam.nl

Project- en bouwbegeleiding:
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daar goed bij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER