5 KAVELS “STATIONSWEG” HOEK VAN HOLLAND

Kaveloverzicht 5 kavels Hoek van Holland

De gemeente Rotterdam verkoopt in Hoek van Holland 5 nieuwe vrije kavels aan de Stationsweg. De kavels zijn tussen de 650m2 en 690m2 groot.

Alle kavels zijn gelegen aan de noordzijde van de Stationsweg in het oostelijke deel van de Oude Hoek en naast de Berghaven. De kavels maken deel uit van de nieuwe bebouwing op de beschikbare vrije woningbouwkavels en maken de dorpse lintbebouwing langs de Stationsweg af. Een expressieve typische huisvorm in combinatie met zichtbaar duurzaam materiaalgebruik is zeer gewenst.

Bouwregels
Op deze kavels kan je naar eigen ontwerp een woning laten bouwen. Er zijn wel bouwregels opgesteld ten aanzien van bouwhoogte, bebouwd oppervlak, etc. Daarnaast wordt het ontwerp getoetst aan de welstandeisen van de gemeente Rotterdam. De bouwregels zijn opgenomen in de informatiebrochure (zie link hieronder).

Update augustus 2022
Alle kavels zijn inmiddels onder optie en er is een wachtrij.

Meer info
Bron (tekst en afbeeldingen): Woneninrotterdam.nl
Projectwebsite: www.woneninrotterdam.nl

Project- en bouwbegeleiding:
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daar goed bij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×