18 KAVELS “WATERWIJK NESSELANDE” ROTTERDAM

Deze zomer (2022) worden er in de nieuwbouwwijk Rotterdam Nesselande 18 nieuwe vrije kavels verloot.  Wonen in een rustige nieuwbouwwijk met Rotterdam centrum binnen handbereik. 

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. Dit waterrijke deel van Nesselande vormt de overgang tussen de woonwijk en de Eendrachtspolder, welke deel uitmaakt van het Groene Hart. Waterwijk krijgt circa 330 vrije kavels. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen?

Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Interesse, en meedoen aan de loting?
De 18 kavels liggen aan de Aelbert van Spanjekade en Wilhelmina Voorwindenkade (Waterwijk, deelgebied 1.6) en variëren in grootte van zo’n 500m2 tot bijna 1700m2. De inschrijving voor de loting sluit op 27 september 2022. De loting vindt plaats op 29 september 2022.

Update dec 2022
De kavels zijn inmiddels allemaal verloot. Het is nog niet bekend wanneer er weer nieuwe kavels beschikbaar komen.

Meer info
Bron (tekst en afbeeldingen): Gemeente Rotterdam
Projectwebsite: www.woneninrotterdam.nl/waterwijk-kavels-nesselande/

Project- en bouwbegeleiding:
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daar goed bij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×