alblasserdam rivierkavels mercon riviertuinen uitzicht noord merwede kloosterrein architect kloosterrein kloos kinderdijk kavel vrije kavels zelfbouw woning villa luxe vrijstaande woning modern architectuur bouwbegeleiding bouwbegeleider kosten eigen huis bouwen
LUXE RIVIERKAVELS ALBLASSERDAM IN VERKOOP
17 mei 2021
C
5 KAVELS “STATIONSWEG” HOEK VAN HOLLAND
30 augustus 2021

13 KAVELS “WATERWIJK NESSELANDE” ROTTERDAM

Deze zomer (2021) worden er in de nieuwbouwwijk Rotterdam Nesselande 13 nieuwe vrije kavels verloot.  Wonen in een rustige nieuwbouwwijk met Rotterdam centrum binnen handbereik. De gemeente Rotterdam verloot 2 kavels in Fase 6 en 11 kavels in Fase 7. U kunt tot uiterlijk 31 augustus om 15:00 uur inschrijven voor de loting van deze kavels bij de gemeente Rotterdam.

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. Dit waterrijke deel van Nesselande vormt de overgang tussen de woonwijk en de Eendrachtspolder, welke deel uitmaakt van het Groene Hart. Waterwijk krijgt circa 330 vrije kavels. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen?

Er is een grote diversiteit aan woonwensen door de unieke landschappelijke liggen en het waterrijke gebied. Kavels dragen bij aan de verwezenlijking van enkele van deze woonwensen. Elk kavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent ook dat niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. Wij raden je daarom aan om bij het maken van een definitieve keuze, bij voorkeur samen met een architect of aannemer, vooraf goed de mogelijkheden van de kavel te bestuderen.

Interesse, en meedoen aan de loting?
Uiterlijk tot en met 31 augustus 2021 om 15.00 uur kunt u zich inschrijven voor de loting van de woningbouwkavels.

Naast de nieuw beschikbare kavels, is ook kavel nr. 5 nog niet definitief verkocht, deze staat in optie.

Heeft u vragen die niet in de informatiebrochure behandeld worden, stuur dan een mail naar Joke Huigen via jmh.huigen@rotterdam.nl.

Belangrijke informatie
De loting vindt plaats op donderdag 2 september 2021 en zal worden verzorgd door:
Nouwen Notarissen,
Argonautenweg 17b
3054 RP ROTTERDAM
(contactpersoon L. van Schie, e-mailadres: L.vanschie@nouwen-notarissen.nl)

Nadat Nouwen Notarissen uw inschrijfformulier en de waarborgsom heeft ontvangen, ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.

De loting zal zonder de aanwezigheid van de inschrijvers plaatsvinden. Bij de loting zijn aanwezig, de Notaris, de Projectmanager en de Markt-Contractspecialist van de gemeente.

Belangrijke data
Uiterlijke datum indiening Formulier aanvullende vragen :
22 juli 2021

Sluitingsdatum Inschrijving deelname Loting + waarborgsom bij notaris :
31 augustus 2021 om 15.00 uur

Datum loting :
2 september 2021

Update september 2021
De laatste loting heeft plaatsgevonden en alle 13 kavels zijn vergeven. In december 2021 plaatst de gemeente Rotterdam de nieuwe planning voor start verkoop kavels in fase 6 in 2022.

Meer info
Bron (tekst en afbeeldingen): Gemeente Rotterdam
Projectwebsite: www.woneninrotterdam.nl/waterwijk-kavels-nesselande/

Project- en bouwbegeleiding:
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daar goed bij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER