LENCO PROFESSIONAL BIJ SPEEDDATE ‘PAK JE RUIMTE’

Pak je Ruimte bouwbegeleider

LENCO Zelfbouw Support is op 23 juni 2016 als een van de professionals betrokken bij het Speeddate evenement dat wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam. In het kader van ‘Pak je Ruimte’ hebben particuliere zelfbouwers op deze avond de mogelijkheid om hun prangende vragen te stellen aan de aanwezige zelfbouw professionals.

Het evenement vindt plaats in Het Timmerhuis te Rotterdam Centrum. Na een korte opening en uitleg van het programma, zal de eerste ronde van start gaan. U krijgt als particulier bij binnenkomst een nummer en wordt aan een eerste professional ‘gekoppeld’. Na 10 minuten klinkt de bel en de particulieren schuiven dan een plaatsje door. Na afloop van de activiteit is er de mogelijkheid om nog wat na te praten met de professionals waarmee het ‘klikt’ en eventueel een vervolgafspraak te maken.

Adres en tijd
Het Timmerhuis
Adres: Halvemaanpassage 90. 3011 DL Rotterdam.
Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Link(s)
Pak je Ruimte

Project- en bouwbegeleiding
Wil je ook ontzorgd worden bij het verbouwen van een bestaande woning of het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×