BEURS EIGEN HUIS UTRECHT

beurs eigen huis villa eigen huis bouwen kavel kavels utrecht zelfbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding renovatie verbouwing utrecht

Ieder voorjaar en najaar vindt in de Jaarbeurs Hallen in Utrecht de Beurs Eigen Huis plaats. Dit is dé beurs voor particulieren die een eigen huis willen bouwen of willen renoveren en inrichten. In het najaar van 2022 vindt deze plaats op 14 t/m 16 oktober.

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken.

Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken. LENCO Zelfbouw Support is op 14 oktober aanwezig op de beurs.

Bron (tekst en afbeelding): Realiseerjedroomhuis.nl

Project- en bouwbegeleiding
Wil je ook ontzorgd worden bij het verbouwen van een huis of het ontwerpen en bouwen van een nieuwbouw huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×