zelfbouw kavel bouwkavel kloet deelplan 20 den haag ypenburg zelfbouw architect 88 Architect uitzicht modern hoekwoning bouwbegeleiding bouwbegeleider
ZELFBOUW WONING MET UITZICHT – DEN HAAG
13 november 2020
architect Herkingen woning zelfbouw kavel Clinkerlandt bouwkavel goeree overflakkee zuid holland aannemer installateur burned wood staalconstructie industrieel pergola bouwbegeleider bouwbegeleiding
BURNED WOOD NIEUWBOUW WONING – HERKINGEN
7 november 2020

TWEE ZELFBOUW WONINGEN – DEN HAAG

zelfbouw kavel bouwkavel uiver deelplan 20 den haag ypenburg zelfbouw architect EH Architects herenhuis modern statig woning bouwbegeleiding bouwbegeleider

TWEE ZELFBOUW WONINGEN IN DEN HAAG

Op kavel 45 en 46 (type Uiver) binnen deelplan 20 van de wijk Ypenburg in Den Haag worden twee statige zelfbouw woningen gerealiseerd. Het gezin kavel 46 (rechts) dat de opdrachtgever en toekomstig bewoner is heeft mij gevraagd om hen te begeleiden gedurende de bouwvoorbereiding en realisatie van deze zelfbouw woning. Zij hebben mij in contact gebracht met de opdrachtgevers van kavel 45 (links) die ik alleen begeleid bij de realisatie van hun woning.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Advies bij de totstandkoming van de aanneemovereenkomst (bnr. 46) en het meer- en minderwerk (bnr.45) met de bouwer. Bouwbegeleiding gedurende de realisatie van beide woningen.

Bijzonderheden:
De woningen staan in een rijtje met andere zelfbouw woningen en worden drie verdiepingen hoog.

Het heiwerk van de woning van kavel 46 (rechts) wordt gerealiseerd met prefab voorgeboorde palen. Beneden is er een woonkamer en een leefkeuken en op de verdiepingen zijn de slaapkamers, een badkamer en een beschut dakterras. De vloeren en wanden van het dakterras worden bekleed met houten planken. Op overige platte daken komt een mos/sedum bedekking en worden circa 12 PV panelen geplaatst. De gevels worden gevuld met aluminium kozijnen en zetwerk met daarom heen metselwerk. De verwarming van de woning komt tot stand met behulp van een luchtwarmtepomp.

De gevels van de woning op kavel 45 (links) worden voorzien van gevelstuc en aluminium kozijnen. Aan de voorzijde komt een dakterras en aan de achterzijde komt een uitbouw met daarop een sedum begroeiing. In de woning komt op de begane grond een woonkamer met open keuken en een schuifpui naar de achtertuin. Op de verdiepingen bevinden zich de slaapkamers, een inloop kleedkamer met aangrenzende badkamer die casco wordt opgeleverd. De woning wordt van vloerverwarming voorzien.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2020
Geplande oplevering: 2022

Projectpartijen:
Architect: EH Architects (kavel 46) en 88 Architect (kavel 45)
Aannemer: DHQ Bouw

Status project: In uitvoering

Meer info :
Bron afbeelding(en): LENCO Zelfbouw Support

Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER