GG HOUSE – CENTRUMEILAND AMSTERDAM

zelfbouw centrumeiland amsterdam blok5 kavel kavels architect ijburg International Design SAM aannemer ontwerp zelfbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding directievoering bouwtoezicht opzichter bouwcoordinatie IND Inter National Design

Centrumeiland in Amsterdam wordt ook wel “Hét zelfbouweiland van Amsterdam” genoemd. Het is onderdeel van IJburg en er komen 1500 woningen waarvan 70% zelfbouw. De eigenaren van een zelfbouwkavel in blok 5 hebben mij in het voorjaar van 2023 gevraagd om hun bouwbegeleider te worden.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Het begeleiden van de opdrachtgever bij het realiseren van de woning en het controleren van de bouwwerkzaamheden door de aannemer.

Bijzonderheden
Het ontwerp van architect International Design is modern en functioneel. De woning van 5 bouwlagen wordt casco gerealiseerd en daarna in eigen beheer afgebouwd. De begane grond en de 1e verdieping hebben een open lay-out en zijn transparant naar buiten, de hoger gelegen verdiepingen zijn bestemd voor werk, gastenverblijven en slaapkamers en hebben meer privacy. De bovenste verdieping krijgt een dakterras waar de opdrachtgevers van de ondergaande zon kunnen genieten. De woning wordt verwarmt door een warmtepomp met vloerverwarming. De gevels krijgen een afwerking met baksteen, aluminium kozijnen en houten panelen. Op het dak van de uitbouw komt een groendak.

Planning
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2020-2022
Realisatie en oplevering: 2023

Projectpartijen
Architect: IND -Inter National Design, Arman Akdoğan
Aannemer: S.A.M. Bouwgroep B.V.

Status project
In uitvoering

Meer info
Bron (afbeeldingen): IND – Inter National Design

Project- en bouwbegeleiding:
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerp en bouwen van jouw woning op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daar bij helpen! Neem voor een gratis adviesgesprek vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×