LENCO ZELFBOUW SUPPORT BOUWBEGELEIDER VOOR NIEUWDELFT

Van Leeuwenhoekkwartier Nieuw Delft

Op 31 augustus 2016 heeft LENCO Zelfbouw Support als bouwbegeleider deelgenomen aan het Meet & Greet evenement van NieuwDelft. Tijdens deze informatieavond konden aspirant kavelkopers al hun vragen stellen over de mogelijkheden van zelfbouw in het project Van Leeuwenhoekkwartier.

Het evenement vond plaats in Loods015 in Delft. Na een korte opening en uitleg van het programma door projectmanager Ruud de Graaf gaf stadsbouwmeester en stedenbouwkundig supervisor Wytze Patijn een uitleg over de totstandkoming van het bouwplan en de mogelijkheden van zelfbouw daarin.

Delen van ervaringen met zelfbouw

Na de presentatie van het plan deelden twee zelfbouwers hun ervaringen met het zelfbouwen van een woning. Een daarvan bouwt op dit moment een woning in deelplan de Coendersbuurt, de ander bouwde in zeer korte tijd een woning naast “De Hef” op het Noordereiland in Rotterdam. Een goed initiatief om dit soort ervaringen met zelfbouw op zo’n avond te delen.

Vragen stellen aan professionals

Na het plenaire deel en een korte pauze konden de aanwezigen in gesprek gaan met de aanwezige professionals over de mogelijkheden van zelfbouw binnen het project.

Link(s)
http://www.nieuwdelft.nl
http://www.nieuwdelft.nl/deelgebieden/vanleeuwenhoekkwartier/
https://nl-nl.facebook.com/nieuwdelftisyours

Project- en bouwbegeleiding
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×