NATIONALE AANPAK BIOBASED BOUWEN (NABB)

biobased circulair hennep kalkhennep zelfbouw kunstenaarsverblijf charlois rotterdam architect bureausla chris de jong bouwbegeleider bouwbegeleiding kavel leemstuc dun agro verhoeven bouw t fraké kalkstuc triple glas

Op 8 november 2023 hebben de ministeries van BZK, I&W, EZK en LNV bekendgemaakt dat ze 200 miljoen euro uit gaan trekken voor het stimuleren van grootschalig gebruik van biobased bouwmaterialen.

Met de Nationale Aanpak Biobased Bouwen (NABB) stellen de ministeries tot 2025 (fase 1) 25 miljoen euro beschikbaar om een markt op te zetten. De overige 175 miljoen euro is een reservering om de markt uit te breiden in de jaren daarna (2025-2030, fase 2). De aanpak is opgesteld in samenwerking met andere overheidspartijen, marktpartijen en kennisinstellingen.

Meer weten?
Wil je meer weten over het bouwen met biobased bouwmaterialen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×