bouw betaalbaar den haag bouwbegeleider ypenburg deelplan 20 nul op de meter architect aannemer bouwbegeleiding opzichter directievoering zelfbouw kavels kavel
23 NOM-WONINGEN “IK BOUW BETAALBAAR” OPGELEVERD
19 september 2019
ontwerpen en bouwen
LENCO WERKT OP DIT MOMENT AAN…..
3 februari 2020

12 WONINGEN “IK BOUW BETAALBAAR” OPGELEVERD

Cannenburglaan zelfbouw ibb bouw betaalbaar starterswoning den haag bouwbegeleider bouwbegeleiding kavel budget eigen huis bouwen

Na ruim een half jaar bouwen zijn op 13 december 2019 de 12 woningen “Ik Bouw Betaalbaar” aan de Cannenburglaan in Den Haag succesvol opgeleverd.

De eengezinswoningen zijn gebouwd in opdracht van starters en met behulp van de Ikbouwbetaalbaarregeling. Dit is uniek in Nederland. De woningen zijn circa 114 m2 groot en bestaan op de begane grond uit een hal met toilet en meterkast, een trapopgang en een woonkamer met keuken. Op de verdieping bevinden zich 2 of 3 slaapkamers, een wasruimte en/of technische ruimte en een badkamer.

LENCO Zelfbouw Support is geaccrediteerd bouwbegeleider voor “Ik Bouw Betaalbaar” in Den Haag en heeft de project- en bouwbegeleiding voor 4 van de 12 kavels verzorgt.

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER