12 WONINGEN “IK BOUW BETAALBAAR” OPGELEVERD

Cannenburglaan zelfbouw ibb bouw betaalbaar starterswoning den haag bouwbegeleider bouwbegeleiding kavel budget eigen huis bouwen

Na ruim een half jaar bouwen zijn op 13 december 2019 de 12 woningen “Ik Bouw Betaalbaar” aan de Cannenburglaan in Den Haag succesvol opgeleverd.

De eengezinswoningen zijn gebouwd in opdracht van starters en met behulp van de Ikbouwbetaalbaarregeling. Dit is uniek in Nederland. De woningen zijn circa 114 m2 groot en bestaan op de begane grond uit een hal met toilet en meterkast, een trapopgang en een woonkamer met keuken. Op de verdieping bevinden zich 2 of 3 slaapkamers, een wasruimte en/of technische ruimte en een badkamer.

LENCO Zelfbouw Support is geaccrediteerd bouwbegeleider voor “Ik Bouw Betaalbaar” in Den Haag en heeft de project- en bouwbegeleiding voor 4 van de 12 kavels verzorgt.

Project- en bouwbegeleiding
Wil je ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

- GRATIS ADVIESGESPREK -
×