Opleveringskeuring
OPLEVERLEVERINGSKEURING IN 2 STAPPEN -> OPLEVEREN ZONDER OPLEVERPUNTEN
21 oktober 2016
eigenbouw onderzoek
ZELFBOUW GOEDKOPER DAN SERIEMATIGE BOUW
2 december 2016

JAREN VIJFTIG WONING – BERGEN AAN ZEE

verbouwing woning

LENCO Zelfbouw Support heeft opdracht gekregen voor het uitvoeren van een bouwtechnische opname ter voorbereiding aan de volledige verbouwing van een vijftiger jaren woning in de duinen bij Bergen aan Zee.

Uit de bouwtechnische opname moet blijken of er (ernstige) gebreken aan de woning zijn en wat de mate van achterstallig onderhoud van de woning is. Op basis hiervan kan worden bepaald wat de herstelkosten zijn om de woning weer op ‘niveau’ te krijgen.

Daarnaast werk ik de wensen en eisen van de opdrachtgevers voor de verbouwing verder uit in een programma van eisen, een kostenoverzicht en een planning.

Als de uitgangspunten helder zijn gaan we op zoek naar een geschikte architect.

Project- en bouwbegeleiding
Wilt u ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER