DE 3 BESTE BOUWTIPS VOOR PARTICULIEREN

Wat kunt u doen om bouwfouten, te hoge kosten en vertraging van uw bouwproject te voorkomen?

1. Stel een programma van eisen en wensen op waar uw woning aan moet voldoen en geef op basis hiervan een ontwerpopdracht aan een architect of aannemer.

2. Twijfel niet om voldoende advies te vragen over de mogelijkheden en opties binnen uw project. Zo kan u gedurende alle fasen van het project de juiste keuzes maken en eventuele teleurstellingen voorkomen.

3. Bij nieuwbouw en renovatie van een woning is het mogelijk om u als opdrachtgever te verzekeren tegen een eventueel faillissement van uw aannemer. De bekendste voorbeelden hiervan zijn Bouwgarant en Woningborg (alleen nieuwbouw).

Heeft u het gevoel de controle te verliezen? Twijfel niet en bel of vraag hier een vrijblijvend gesprek aan om de beste aanpak voor uw project te bespreken.

PARTICULIEREN

Wilt u een eigen huis bouwen op een kavel of een woning of klushuis grondig verbouwen?

Lees meer

CONTACT

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op
  • “De oplevering van onze woning was gepland in april maar met goede afspraken tussen LENCO en onze aannemer konden we er eind februari al in!”
  • “Door het inschakelen van een bouwbegeleider konden we de bouw van onze woning en ons drukke werk goed met elkaar combineren.”
  • “Lennard heeft voor ons de verschillende stappen helder op een rijtje gezet. Zo wisten we waar we ons als eerste op moesten richten.”