VERDUURZAMEN RIJTJESWONING – DEN HAAG

Den Haag dakrenovatie verduurzaming dakisolatie isobooster dakpannen dakkapel verbouwing

Eind 2018 kwam ik in contact met een gezin in Den Haag dat plannen had voor de verduurzaming van hun huis. Het doel was met name het isoleren van de schil van de woning en het herstellen van achterstallig onderhoud. Na diverse teleurstellende contacten met aannemers zijn ze het vertrouwen verloren in de bouwwereld. Aan mij de vraag om hen onafhankelijk te adviseren bij het project om het alsnog tot een succes te maken.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Van de bestaande woning is een bouwtechnische opname uitgevoerd om de technische staat vast te stellen en advies te geven over eventueel achterstallig onderhoud, benodigd herstel en mogelijke verbeteringen op het vlak van duurzaamheid. Advies bij het selecteren en contracteren van een aannemer voor het vervangen van de dakafwerking en het aanbrengen van een isolatiepakket.

Bijzonderheden:
Voor het isoleren van de kapconstructie en de dakkapel op de woning is gebruik gemaakt van de innovatieve Isobooster meerlaags isolatiefolie.

Planning:
Bouwvoorbereiding: 2019
Realisatie en oplevering: 2019

Projectpartijen:
Aannemer: Nibro Dakwerken Leiden

Status project: Het verduurzamen van de woning vindt in stappen plaats. De dakrenovatie is gereed.

Wil je ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen of renoveren van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×