Ik bouw betaalbaar Den Haag
IK BOUW BETAALBAAR – DEN HAAG
29 september 2017
Renovatie woning Rotterdam
RENOVATIE WONING – ROTTERDAM
24 april 2017

VERBOUWING WONING – DELFT

Verbouwing woning Delft

Een gezin uit Den Haag zocht een bouwbegeleider in de buurt van Delft. Na een aantal gesprekken met diverse bouwbegeleiders viel de keuze op LENCO Zelfbouw Support. Ze vroegen mij om hen te helpen met de voorbereiding van de verbouwing van hun zojuist aangekochte woning in Delft.

In het eerste gesprek dat ik met mijn opdrachtgevers had bleek al snel dat mevrouw weinig vertrouwen had in de bouw en graag ontzorgt wilde worden. Daarnaast had meneer een hele lijst met wensen en ideeën die hij gerealiseerd wilde hebben. We spraken met elkaar af dat ik met meneer de mogelijkheden en onmogelijkheden van zijn ideeën verder zou bespreken en dat we daarna de goedkeuring van mevrouw zouden vragen.

In de weken daarna heb ik met meneer een aantal gesprekken gehad en zijn de aanpassingen aan de woning op papier gezet. Na de goedkeuring van mevrouw konden de tekeningen en documenten verder worden uitgewerkt voor het aanvragen van de offertes. Na een beoordeling van de ontvangen offertes is de aannemer gevraagd zijn offerte aan te passen en deze opnieuw in te dienen.

Planning:
De aannemer heeft medio 2017 opdracht ontvangen voor de verbouwing.

Status project: Afgerond

Wilt u ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen of renoveren van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

 

GERELATEERD