VERBOUWING MET UITBOUW – DELFT

verbouwing uitbouw modern ix architects Tudor aluminium schuifpui kozijn zwart meubelmaatwerk keuken woonkamer open haard uitbouw Delft bouwbegeleider bouwbegeleiding Hotwood Essen Open Line QC Carpentier AKPro keukenstudio Paul Warp vloerverwarming Ad Koremans TMMR fabriek RebBouw

LENCO Zelfbouw Support ontving de opdracht om een gezin in Delft vanaf het eerste idee te begeleiden bij het moderniseren van de begane grond van hun rijtjeswoning inclusief het realiseren van een ‘strakke’ uitbouw.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Samen met de opdrachtgevers een programma van eisen en wensen opstellen. Het selecteren en contracteren van een architect voor het ontwerp van de verbouwing met uitbouw. Het selecteren en contracteren van een geschikte aannemer. Bouwbegeleiding gedurende de realisatie en oplevering van de verbouwing.

Bijzonderheden:
De woning uit 1991 is op de begane grond volledig gemoderniseerd en voorzien van Warp vloerverwarming. De eethoek is door middel van meubelmaatwerk van TMMR Fabriek ‘verbonden’ met de zithoek en de keuken van Keukenstudio Paul. De uitbouw is ‘strak’ ontworpen met een Hotwood Essen Open Line QC gevelbekleding van Carpentier en zwarte aluminium kozijnen van AKPro. Op het dak van de uitbouw is een sedum begroeiing aangebracht. Er is bij dit project een regenwater opvangsysteem van Just Nimbus toegepast waarmee circa 50% drinkwater wordt bespaard.

Projectpartijen:
Architect: IX Architects
Aannemer: RebBouw

Status project: Opgeleverd


Wil je ook ontzorgd worden bij het verbouwen van uw eigen huis? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het
contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×