verbouwing uitbouw modern ix architects Tudor aluminium schuifpui kozijn zwart meubelmaatwerk keuken woonkamer open haard uitbouw heemstede bouwbegeleider bouwbegeleiding
VERBOUWING MET UITBOUW – HEEMSTEDE
22 juni 2021

VERBOUWING MET UITBOUW – DELFT

verbouwing uitbouw modern ix architects Tudor aluminium schuifpui kozijn zwart meubelmaatwerk keuken woonkamer open haard uitbouw Delft bouwbegeleider bouwbegeleiding

VERBOUWING MET UITBOUW TE DELFT

Medio 2020 ontving LENCO Zelfbouw Support de opdracht om een gezin in Delft vanaf het eerste idee te begeleiden bij het moderniseren van de begane grond van hun rijtjeswoning inclusief het realiseren van een ‘strakke’ uitbouw.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Samen met de opdrachtgevers een programma van eisen en wensen opstellen. Het selecteren en contracteren van een architect voor het ontwerp van de verbouwing met uitbouw. Het selecteren en contracteren van een geschikte aannemer. Bouwbegeleiding gedurende de realisatie van de verbouwing.

Bijzonderheden:
De woning uit 1991 wordt op de begane grond volledig gemoderniseerd en voorzien van vloerverwarming. De eethoek wordt door middel van meubelmaatwerk ‘verbonden’ met de zithoek en de keuken. De uitbouw is ‘strak’ ontworpen met een thermisch essen gevelbekleding en ultraslanke zwarte aluminium kozijnen. Op het dak van de uitbouw komt een sedum begroeiing.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2020/2021
Realisatie en oplevering: 2021/2022

Projectpartijen:
Architect: IX Architects
Aannemer: RebBouw

Status project: In voorbereiding

Meer info :
Bron afbeelding(en): IX Architects

Wilt u ook ontzorgd worden bij het verbouwen van uw eigen huis? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER