villa oude leede pijnacker nootdorp ruimte voor bouwbegeleiding bouwbegeleiding architect2go zelfbouw kavel aannemer aanneemovereenkomst offerte natuurgevelsteen jatoba zink
NIEUWBOUW VILLA – OUDE LEEDE
7 november 2019
3d Architectenbureau NL 2
KAVEL 29 SCHAPENATJESDUIN – DEN HAAG
15 juli 2019

TRANSFORMATIE WONING – DEN HAAG

verbouwing transformatie woning den haag bouwbegeleiding architect tekenbureau bouwvergunning omgevingsvergunning begeleiding toezicht directievoering aannemer renovatie souterrain industrieel

Eind 2018 vroeg een ondernemersstel uit Den Haag mij om hen van A tot Z te begeleiden bij het transformeren van een meer dan 100 jaar oude monumentale bedrijfsloods met kelder naar een moderne woning. De belangrijkste eis hierbij was om het industriële karakter van het oorspronkelijk pand te herstellen en er een lichte en moderne woning van te maken.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Het opstellen van een programma van eisen voor de transformatie van de loods naar een moderne woning. Het selecteren van een bouwkundig tekenbureau voor het uitwerken van het schetsontwerp ter verkrijging van een omgevingsvergunning. Projectbegeleiding gedurende het ontwerp- en vergunningenproces.

Bijzonderheden:
Het betreft een 2-laagse loods waarvan het onderste deel volledig ondergronds ligt. Door op een slimme manier voldoende daglicht in de kelder te laten doordringen kunnen er een aantal aangename slaapkamers in worden gerealiseerd.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2019

Projectpartijen:
Tekenbureau: BW2D

Status project: Gereed

Wilt u ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen of renoveren van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER