Geerpark morgenzon
GEERPARK – VLIJMEN
21 maart 2017
Verbouwing woning Bergen aan Zee
RENOVATIE WONING – BERGEN AAN ZEE
20 december 2016

PAPETERSPAD – DORDRECHT

De gemeente Dordrecht had plannen om grond uit te geven voor zelfbouw uit aan het Papeterspad. Een locatie aan de rand van de historische binnenstad van Dordrecht. Het ging om 7 zelfbouw kavels voor (grondgebonden) stadswoningen. LENCO Zelfbouw Support ontving de opdracht om de 7 kavelkopers in de ontwerpfase te voorzien van bouwbegeleiding bij het realiseren van hun droomhuis.

In de 19e eeuwse schil aan de rand van de historische binnenstad ligt – haaks op de Spuiboulevard – het Papeterspad. Langs het Papeterspad staan behalve een aantal woningen ook diverse kantoorgebouwen. Eén daarvan is het kantoorpand “De Papaeter” dat al enkele jaren leeg staat. Dit pand is gesloopt. De gemeente Dordrecht had plannen om de grond die vrijkwam uit te geven voor zelfbouw. Het ging om 7 kavels voor (grondgebonden) stadswoningen (3 á 4 woonlagen) met de mogelijkheid van een bedrijf aan huis en in totaal 8 parkeerplaatsen op eigen terrein. De kavels varieerden in grootte van 86 tot 107 m2.

Update 2018: In verband met de beperkte interesse voor de zelfbouw kavels zijn deze uit de verkoop gehaald.

Bron afbeeldingen: Gemeente Dordrecht

Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER