OPLEVERINGSKEURING NIEUWBOUW

Voorschouw opleveringskeuring nieuwbouw woning

Je hebt lang gewacht op de oplevering van je nieuwe woning of appartement. De plannen voor het inrichten zijn gemaakt, alle termijnen zijn betaald en de opstal- en inboedelverzekering zijn geregeld. Als laatste nog een goede oplevering met weinig of zelfs géén opleverpunten, dat zou fijn zijn. Maar hoe werkt dat eigenlijk?

De afgelopen jaren heeft LENCO Zelfbouw Support een groot aantal particulieren op succesvolle wijze begeleid bij het opleveren van een nieuwbouw woning of appartement. Hiervoor is het onderstaande “3-stappen-plan” van toepassing:

1. Opstellen checklist

Het opstellen van een checklist aan de hand van uw koop-/aanneemovereenkomst, de bijbehorende tekeningen, technische omschrijving en het eventueel nader overeengekomen meer- en minderwerk.

2. Uitvoeren voorschouw (optioneel)

Het uitvoeren van een uitgebreide voorschouw in de woning. Zo kunnen al ruim voor de oplevering van de woning diverse tekortkomingen geconstateerd worden. De aannemer heeft dan de gelegenheid om deze tekortkomingen vroegtijdig en op een zorgvuldige manier voor de oplevering te herstellen. De kans op een succesvolle oplevering is zo een stuk groter.

3. Een succesvolle oplevering

LENCO Zelfbouw Support begeleidt je bij de oplevering van je nieuwe woning. Tijdens de keuring wordt de voorschouwlijst (optioneel) met de aannemer nagelopen en wordt erop toegezien dat alle overgebleven en eventuele extra (administratieve) opleverpunten worden genoteerd op het opleverformulier van de aannemer.

Wil je ook begeleid worden bij de oplevering van uw nieuwbouw woning of appartement? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184 voor het maken van een afspraak.

CONTACT FORMULIER
×