staalframe steelframe FeN2B Staalframebouw prefab steenstrips Den Haag Boomaweg omgevingsvergunning kavel zelfbouw bouwbegeleider bouwbegeleiding ontwerp pv panelen zonnecollectoren infrarood verwarming ps combinatievloer
STAALFRAME WONING BOOMAWEG – DEN HAAG
14 maart 2022
renovatie schipluiden jaren 70 villa vrijstaande woning gevelstuc uitbouw moderniseren omgevingsvergunning ontwerp
RENOVATIE JAREN 70 WONING – SCHIPLUIDEN
14 maart 2022

ONTWIKKELING 3 WONINGEN – PIJNACKER

woning pijnacker kavel nieuwbouw woningborg ontwerp Houweling architecten vrijstaande woning twee-onder-een-kap omgevingsvergunning bouw archeologie sloop asbest

ONTWIKKELING DRIE WONINGEN TE PIJNACKER

In Pijnacker worden aan de Klapwijksweg 3 nieuwe woningen gerealiseerd. Het is een ontwikkeling van een particulier opdrachtgever waar ik eind 2021 mee in contact kwam. Ze hebben mij gevraagd om hen te ondersteunen bij de verdere realisatie van het project. Op het kavel naast hun woning worden een vrijstaande woning en een twee-onder-een-kap woning gerealiseerd. De vergunning hiervoor is inmiddels verleend.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Begeleiding bij de uitwerking van het ontwerp van de woning naar het niveau dat geschikt is voor het aanvragen van offertes voor de bouw van de woningen en de inrichting van het gemeenschappelijke terrein. Aanbesteding bouwrijp maken en bouw van de woningen. Begeleiding bij de verkoop van de woningen. Bouwbegeleiding gedurende de realisatie van de woningen.

Bijzonderheden:
Op het terrein is een gemiddelde tot hoge verwachting op archeologische vondsten. Hiervoor wordt een programma van eisen geschreven. Er zal een proefsleuvenonderzoek worden uitgevoerd. De woningen worden met Woningborg garantie gerealiseerd.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2020-2022
Realisatie en oplevering: 2023

Projectpartijen:
Architect: Houweling Architecten
Aannemer: n.t.b.

Status project: In voorbereiding

Meer info :
Bron afbeelding(en): Houweling Architecten

Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER