MODERN JAREN DERTIG WOONHUIS – DELFT

Op een voormalig distributieterrein aan de rand van Delft is een nieuwe woonwijk in jaren 30 stijl gerealiseerd. Voor de opdrachtgever van een van de woningen heb ik een plan gemaakt voor het ontwerp, de aanbesteding, verbouwing en inrichting van hun zojuist opgeleverde woning.

De uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever was om een interieur te realiseren met een aantal bijzondere elementen. Het is niet zomaar een rijtjeswoning geworden maar volgens de bewoners “een luxe warme deken in de vorm van 150m2 woongenot”.

Op de begane grond bevinden zich de entree met garderobe, een zitkamer aan de tuinzijde, een besloten en sfeervolle eetkamer in het midden en de keuken aan de voorzijde van de woning. De ruimtes staan in open verbinding met elkaar waardoor een loftachtige sfeer is ontstaan.

De masterbedroom en de kleedkamer op de 1e verdieping ademen de sfeer van een luxe hotelkamer uit. Op de 2e verdieping is een wasruimte en een functionele kantoorruimte met een extra dakkapel gerealiseerd.

Voor iedere ruimte is een functionele vloerafwerking gekozen. Daglicht en kunstlicht zijn dimbaar. Het kleurgebruik is aangenaam.

Status project: Opgeleverd

Wil je ook ontzorgd worden bij het duurzaam (en energiezuinig) verbouwen of renoveren van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×