kantoor NautaDutilh
KANTOOR NAUTADUTILH – ROTTERDAM
16 mei 2016
Verbouwing woning uitbouw
RIJTJESWONING – WATERINGEN
4 mei 2016

KANTOOR KOPPERT – BERKEL EN RODENRIJS

Koppert Biological Systems BV uit Berkel en Rodenrijs is internationaal marktleider in biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. In 2006 kwam ik (via bbn adviseurs) in contact met algemeen directeur en mede-eigenaar Paul Koppert. Hij vroeg me om hem te adviseren bij het ontwikkelen en realiseren van hun nieuwe hoofdkantoor en het daarvoor benodigde project- en bouwkostenmanagement te verzorgen.

Het gebouw moest wat Koppert betreft een hoogwaardig kantoor worden dat paste bij hun organisatie. Het ontwerp van het gebouw (circa 5.500m2) bestond uit een aantal belangrijke onderdelen:

  • kantoorruimten met een atrium en ontvangstruimte
  • diverse vergaderfaciliteiten
  • een bedrijfsrestaurant
  • een conferentieruimte voor de ontvangst van nationaal en internationaal bezoek
  • een multifunctionele serreruimte
  • diverse laboratoria/onderzoeksruimten.

Bijzonderheden en planning:
Het hoofdkantoor is in 2010 gereed gekomen. Een 2.600 m2 grote uitbreiding met werkplekken, vergaderruimten, een bibliotheek en diverse laboratoria en onderzoeksruimten aan de linkerzijde van dit kantoor is in 2016 opgeleverd.

Ik heb me bijna 10 jaar ingezet voor deze sterk groeiende internationale familieonderneming. De samenwerking met Paul Koppert en zijn organisatie was onverminderd prettig en uitermate persoonlijk. Het resultaat van onze inspanningen wordt bij de bezoekers en het personeel van de kantoren volgens zeggen tot op de dag van vandaag zeer gewaardeerd.

Het is voor mij de uitdaging om ondernemers en bedrijven die niet zo vaak met dit soort projecten in aanraking komen te adviseren bij de totstandkoming van hun bouwdroom. Mijn toegevoegde waarde is in die gevallen groot en daar haal ik veel voldoening uit.

Status project: Opgeleverd

 

CONTACT FORMULIER