Voorschouw opleveringskeuring nieuwbouw woning
OPLEVERINGSKEURING NIEUWBOUW
11 december 2018
Ik bouw betaalbaar Den Haag
IK BOUW BETAALBAAR – DEN HAAG
29 september 2017

KOPERSADVIES 31 APPARTEMENTEN – RHOON

LENCO Zelfbouw Support heeft in 2017 van De Hooghe Heerlyckheid Rhoon C.V. opdracht ontvangen om het kopersadvies (kopersbegeleiding) te verzorgen voor de bouw van 31 luxe koopappartementen in Rhoon.

Op de hoek van de Rijsdijk en de Dorpsdijk in Rhoon is een kleinschalig nieuwbouwproject ontwikkeld met diverse commerciële ruimten en bovenliggende koopappartementen onder de naam ‘De Hooghe Heerlyckheid’. Het woninggedeelte bestaat uit 31 gelijkvloerse 3 en 4 kamerappartementen, variërend van 87 tot 180 m2, allen voorzien van een eigen buitenruimte. Ook zijn de woningen geleverd met 1 of 2 eigen parkeerplaats(en) en een berging op de begane grond.

De Hooghe Heerlyckheid Rhoon C.V. wilde de kopers van de 31 appartementen begeleiden bij het maken van de juiste meer- en minderwerk keuzes en hen het gevoel geven dat (bijna) alles mogelijk was om hun droomappartement te realiseren.

Kopersadvies
Na de aankoop van het appartement ben ik voor de kopers het ‘gezicht’ van het project geworden. Ik voerde na het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst met iedere koper een Kopersgesprek. Daarin gaf ik hen aan de hand van een door mij opgestelde Kopershandleiding onder andere uitleg over wat de verschillende stappen in het koperstraject waren. Aansluitend zijn de kopers langs gegaan bij de door ons geselecteerde projectshowrooms en werden hun keuzes en wensen verzameld in een door mij beheerde centrale administratie. Vanuit deze administratie informeerde ik de uitvoeringsverantwoordelijke.

Bouwcontroles en bijeenkomsten
Om er zeker van te zijn dat bij de oplevering alles ‘klopt’ heb ik gedurende de bouw de nodige controles uitgevoerd om te zien of de keuzes en wensen van de kopers op de juiste manier werden gerealiseerd. Daarnaast beantwoordde ik alle mogelijke vragen van de kopers en ontving ik hen op de kijkdagen en bij de kopersbijeenkomsten.

Status project: Opgeleverd in 2019

Meer info: http://www.heerlijkrhoon.nl/

Bron impressie(s): U-build Ontwikkeling B.V.

CONTACT FORMULIER