villa oude leede pijnacker nootdorp ruimte voor bouwbegeleiding bouwbegeleiding architect2go zelfbouw kavel aannemer aanneemovereenkomst offerte
NIEUWBOUW VILLA – OUDE LEEDE
7 november 2019
verbouwing transformatie woning den haag bouwbegeleiding architect tekenbureau bouwvergunning omgevingsvergunning begeleiding toezicht directievoering aannemer renovatie souterrain industrieel
TRANSFORMATIE WONING – DEN HAAG
12 september 2019

2^1 KALKHENNEP WONINGEN – ROTTERDAM

kalkhennep rotterdam duurzaam energiezuinig zelfbouw kavel kavels bouwbegeleiding bouwbegeleider leemstuc kalkstuc

In september 2019 werd ik vanuit mijn netwerk benaderd door een Amsterdamse stichting die vergevorderde plannen had voor het realiseren van een bijzonder duurzaam project. Het betreft de nieuwbouw van een 2^1 woning in het zuiden van Rotterdam.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Begeleiding van de opdrachtgever en ontwerpende partijen bij de bouwvoorbereiding van het project en het contracteren van diverse aannemers voor de uitvoering van het project. Bouwbegeleiding tijdens de uitvoering inclusief het organiseren en voorzitten van bouwvergaderingen. Het verzorgen van de voorschouw en oplevering.

Bijzonderheden:
De woningen worden voorzien van een ondergrondse kelder. De constructie van de woning is bovengronds opgebouwd uit prefab #kalkhennep elementen. Het dak krijgt een afwerking met hardhouten latten en een groot aantal dakvensters. De gevels worden ingevuld met houten kozijnen en afgewerkt met een fraaie #kalkstuc. De binnenmuren en plafonds worden van #leemstuc voorzien.

Planning:
Ontwerp en bouwvoorbereiding: 2019
Realisatie en oplevering: 2020

Projectpartijen:
Architect: Bureau SLA
Aannemer: n.t.b.

Status project: Bouwvoorbereiding

Meer info :
Bron afbeelding(en): Bureau SLA

Bent u van plan om een bouwkavel aan te kopen of heeft u deze al in optie? En wilt u daarbij meer inzicht krijgen in de mogelijkheden en kosten voor het hele project. LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

GERELATEERD