Maximapark Zuid Utrecht kavels kavel pve buitenland zelfbouw bouwbegeleiding
KAVEL 10 MAXIMAPARK ZUID – UTRECHT
24 januari 2019
villa maaslandse dam kavel maasland zelfbouw
KAVEL 18 MAASLANDSE DAM – MAASLAND
22 januari 2019

EGEL 38 SCHAPENATJESDUIN – KIJKDUIN

schapenatjesduin egel kavel zelfbouw architect aannemer den haag kijkduin

Een eigen huis bouwen op een steenworp afstand van het strand? Dat kan binnen het project Schapenatjesduin Oost. Binnen dit plan zijn 17 kavels te koop voor een vrijstaande woning (type Vos) aan het water, 30 kavels voor geschakelde eengezinswoningen (type Egel) en 8 kavels voor geschakelde patiowoningen (type Haas).

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
De eigenaren van kavel 38 (type Egel) hebben LENCO Zelfbouw Support ingeschakeld om hen te begeleiden bij de start van hun zelfbouwproject. We hebben samen, gebaseerd op een door de opdrachtgever zelfgemaakt schetsontwerp, een Programma van Eisen en Wensen opgesteld, een planning vastgesteld en een budgetoverzicht gemaakt. Uiteindelijk heeft de opdrachtgever besloten het kavel op basis van de nieuwe inzichten terug te geven aan de gemeente.

Bijzonderheden:
Duurzaam bouwen staat voorop in dit project. De woningen worden gebouwd met een energieprestatiecoëfficient (EPC) van 0,0. Geen gas, alles elektrisch. Zo worden de woningen in dit project op de toekomst voorbereid.

Planning:
Ontwerp: 2018

Status project: Afgerond

Meer info :
Website: Schapenatjesduin Oost
Bron afbeelding(en): Gemeente Den Haag

Wilt u ook ontzorgd worden bij het ontwerpen en bouwen van een eigen huis op een kavel? LENCO Zelfbouw Support kan u daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER