DAKOPBOUW EN VERDUURZAMING – DEN HAAG

dakopbouw den haag architect ix verduurzaming bouwbegeleider bouwbegeleiding

De opdrachtgevers voor dit project hebben al twee keer eerder de hulp van LENCO Zelfbouw Support gevraagd. Deze derde keer gaat het om het volledige verduurzamen en realiseren van een dakopbouw op een circa 100 jaar oude woning in Den Haag.

Werkzaamheden LENCO Zelfbouw Support
Programma van eisen en wensen opstellen en op basis hiervan een architect en constructeur contracteren. Begeleiding in ontwerpfase en ten behoeve van vergunningsaanvraag. Adviseren bij het selecteren en contracteren van de aannemer(s) en het begeleiden van de bouwwerkzaamheden.

Bijzonderheden:
De begane grondvloer van de woning wordt aan de onderzijde voorzien van een Tonzon isolatiefolie. De gevelkozijnen op de 1e en 2e verdieping worden vervangen en voorzien van HR++ isolatieglas. Aan de binnenzijde van de bestaande gevels worden voorzetwanden geplaatst met Biobased isolatiemateriaal, er komt een nieuw ventilatiesysteem en een geheel nieuw lage temperatuur verwarmingssysteem. Op de bestaande woning wordt een moderne dakopbouw met dakterras gerealiseerd. Het dak en de gevels van de dakopbouw worden afgewerkt met aluminium kozijnen en een gefelsde metalen beplating. Op het dak van de dakopbouw komen pv-panelen en wordt een sedum dakbegroeiing aangebracht.

Planning:
Ontwerp en vergunningsaanvraag: 2022
Geplande realisatie en oplevering: 2023-2024

Projectpartijen:
Aannemer(s): ntb

Status project: Vergunningsaanvraag

Meer info :
Bron afbeelding(en): IX Architects

Wil je ook ontzorgd worden bij het moderniseren, uitbreiden en verduurzamen van een bestaande woning? LENCO Zelfbouw Support kan je daarbij helpen! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 06-12407184.

CONTACT FORMULIER
×